Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mit ronthattam el, és mi a...

Mit ronthattam el, és mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Reggel bekapcsoltam a gépet,és 1 olyan felirat fogadott kékben,ha még nem láttam ezt az ablakot,kapcsoljam ki,majd vissza,és ha megint ez jelenik meg akkor kövessem az utasításokat.Aztán bejött valami feketében,és ott választanom kellett a felsoroltakoből,és véletlen a csökkentett módot le enterez-tem,és azóta se kép,se hang.Még a klaviatúrára sem reagál.A winyőt kivettük,és másik gépen kiszedtük a vírusokat,aztán vissza,de semmi.utána mindent ki,és vissza.Már minden lehetőséget kipróbáltam,de semmi.Mi lehet a gond,és hogyan tudnám ujra indítani a gépet,h ne sérüljenek a rajta lévő adatokat???
2011. okt. 27. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem mozdult ki valami kábel?

Mert mintha nem látna valami hardware-t.

2011. okt. 27. 22:55
 2/7 tamasoft ***** válasza:

Az ún. kék halál sajnos hardveres hibára utal. Az adataidról biztonsági másolatot tudsz készíteni azzal a géppel, amelyikkel a vírusirtást próbáltátok. Mentsd át egy másik háttértárolóra, vagy írd ki dvd-re a fontos dolgokat a másik gép segítségével.

A leírt problémád sokféle lehet, de nagy valószínűséggel valamelyik RAM modul sérült. Persze bármi lehet: alaplap, táp, videokártya, stb.

Le tudod írni, hogy a kék mező bal felső sarkában NAGY_BETŰVEL milyen hibaüzenet látható?

2011. okt. 27. 23:01
 3/7 Smartguy86 ***** válasza:
Vírust? Valószínű, hogy a Windows adta meg magát, azért nem indul. SZerintem tegyétek át a vinyót másik gépbe, mentsétek le róla az összes fontos dolgot, és telepítsétek újra.
2011. okt. 27. 23:02
 4/7 A kérdező kommentje:
nem a sarokba,de volt hibaüzenet,de pontosan nem emlékszem,de valami nfts ilyesmi üzit iet
2011. okt. 28. 08:09
 5/7 tamasoft ***** válasza:
Hát indítsd el, hátha generálja, és akkor megtudjuk, hogy mi a hiba! ;-)
2011. okt. 28. 14:48
 6/7 A kérdező kommentje:
nem indul újra,se kép se hang.alaplapon néhány kondi kicsit púpos,ez nem tudom mit jelent
2011. okt. 28. 17:35
 7/7 _Jessy_ ***** válasza:
szar minőségű kondikat raktak az alaplapba, ami a kelleténél hamarabb kiöregedett. Gondolom a proci melletti 4? darabról van szó, akkor ez okozhatja a problémát. Egyenetlen feszültséget kap a processzor, ezért nem indul. Ha lehet inkább ne erőltesd, mert kivégezheti
2011. okt. 28. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!