Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen egy igazi kocka,...

Milyen egy igazi kocka, ismertek ilyet?

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 16:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

erről mindig eszembe jut:

kocka: hetente 2-3x sörözés előtt/után wowozik/cszik 2 órát

nem kocka: reggel felkel, facebookon megírja hogy felkelt és éhes, gép előtt kajál, közben leszüreteli az uborkát Farmvilleban, elmegy iskolába ahonnan 3x jelenti hogy mennyire unalmas az óra, közben megtrágyázza a szomszéd búzáját farmvilleban, majd hazamegy és leül a FB elé hajnal 2ig.

lassan büszke leszek magamra h kocka vagyok :)

2011. jún. 14. 18:46
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez most csak egy légből kapott ötlet:kocka az ,aki ugyanúgy sokat ül a gép előtt mint mindenki más,csak érti hogy hogyan működik az a szerencsétlen gép.. :D Szociális élethez nem hiszem hogy lehet kötni, van aki antiszociális, meg van aki nem, de az egy másik téma.
2011. jún. 14. 18:52
 13/20 VODKA0710 ***** válasza:
Pfej, az utolsó meghatározás a legpontosabb!
2011. jún. 14. 20:49
 14/20 anonim ***** válasza:

Haaaaat, nem tudom.

A helyzet az, hogy az angol geek =/= kocka.

A kocka fogalom az nagyon tag itthon magyarorszagon, mert lehet az a kocka aki egesznap szo szerint a facebookot nyomkodja, meg a chatet -ahogy egy elottem hozza szolo is emlitette mar-, lehet az a kocka aki egesznap csak e-sportozik (CoD, CS:S, WoW, akar Sims, ertitek...), illetve lehet kocka az is, aki csak siman vagja a gepeket, hogy hogyan mukodnek, hogyan lehet kicsit tobb dologra is rabirni oket, es ebbe a temaba van belemerulve. PC ujsagok (de nem a GameStar), programozas konyvek, IT hirportalok stb.

Szerintem kb ez a harom legnagyobb csoport amit itthon ezen jelzo ala veszunk.

Viszont ha a kocka szot, mint eredetet nezzuk, akkor az "annyit ulsz a monitor elott, hogy mar kocka alaku lesz a fejed", elmagyarazza, hogy barki barmit csinal a gep elott, napi sok oraban, az bizony kockanak szamit.Tok mindegy, hogy az facebook, jatekok, vagy szakmai tudas, programozas.

2011. jún. 15. 06:38
 15/20 anonim ***** válasza:
92%
A kocka olyan szabályos poliéder, amelynek felülete 6 négyzetből áll, éleinek száma 12 és csúcsainak száma 8, lapszögei pedig 90°-ot tesznek ki.
2011. jún. 15. 13:05
 16/20 anonim ***** válasza:
Utolso, Ott a pont :D
2011. jún. 16. 06:20
 17/20 anonim ***** válasza:
na az igazi kocka Souldier :))))))))
2011. jún. 16. 15:41
 18/20 anonim ***** válasza:
Oh, yeaaaaa.
2011. jún. 17. 06:01
 19/20 anonim ***** válasza:

"Souldier válasza:

Upsz. Igazad van. En kerek elnezest."

Hmm...Ez cseppet meglepett. Szóval ezúton én is elnézést kérek tőled. Tényleg "kicsit" erősen válaszoltam.

2011. jún. 19. 17:35
 20/20 anonim válasza:
Ez nem igaz, a kocka pasik imádni valóak, kedvesek, okosak, viccesek, romantikusak, és jók az ágyban.
2013. ápr. 2. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!