Milyen egy igazi kocka, ismertek ilyet?
erről mindig eszembe jut:
kocka: hetente 2-3x sörözés előtt/után wowozik/cszik 2 órát
nem kocka: reggel felkel, facebookon megírja hogy felkelt és éhes, gép előtt kajál, közben leszüreteli az uborkát Farmvilleban, elmegy iskolába ahonnan 3x jelenti hogy mennyire unalmas az óra, közben megtrágyázza a szomszéd búzáját farmvilleban, majd hazamegy és leül a FB elé hajnal 2ig.
lassan büszke leszek magamra h kocka vagyok :)
Haaaaat, nem tudom.
A helyzet az, hogy az angol geek =/= kocka.
A kocka fogalom az nagyon tag itthon magyarorszagon, mert lehet az a kocka aki egesznap szo szerint a facebookot nyomkodja, meg a chatet -ahogy egy elottem hozza szolo is emlitette mar-, lehet az a kocka aki egesznap csak e-sportozik (CoD, CS:S, WoW, akar Sims, ertitek...), illetve lehet kocka az is, aki csak siman vagja a gepeket, hogy hogyan mukodnek, hogyan lehet kicsit tobb dologra is rabirni oket, es ebbe a temaba van belemerulve. PC ujsagok (de nem a GameStar), programozas konyvek, IT hirportalok stb.
Szerintem kb ez a harom legnagyobb csoport amit itthon ezen jelzo ala veszunk.
Viszont ha a kocka szot, mint eredetet nezzuk, akkor az "annyit ulsz a monitor elott, hogy mar kocka alaku lesz a fejed", elmagyarazza, hogy barki barmit csinal a gep elott, napi sok oraban, az bizony kockanak szamit.Tok mindegy, hogy az facebook, jatekok, vagy szakmai tudas, programozas.
"Souldier válasza:
Upsz. Igazad van. En kerek elnezest."
Hmm...Ez cseppet meglepett. Szóval ezúton én is elnézést kérek tőled. Tényleg "kicsit" erősen válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!