Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Tanuló java programozó vagyok....

Tanuló java programozó vagyok. Szerintetek ezután egyből belevághatok majd a C++ba?

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 15:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Wizard válasza:

Szerintem jobb,ha egyből a C++-ba vágsz bele :)

2011. máj. 11. 15:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Én a Javát ajánlom, webprogramozáshoz hasznos, java játékok stb.
2011. máj. 11. 16:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Fontos a Java, sok helyen keresnek javában programozó embereket.
2011. máj. 11. 21:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen, de hasznosabb lett volna ha egyből azzal kezded :) Persze attól függ, mit akarsz.

Utolsó: Javaban ritkán írnak játékot, és akkor is gagyi lesz (lásd Minecraft, primitív fos de így is kihajtja a belét a CPU meg a videókártya). Java és a web kapcsolata leginkább szerveroldalon jön elő, appleteket ritkán használnak hálisten (javascripttel már kb mindent el lehet érni, felesleges appletelni).

2011. máj. 12. 08:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Gondolom azért adtak el milliókat a minecraftból mert fos :D Nomeg ha egy crysis grafon futna nem győzné a CPU-d generálni a pályát...
2011. máj. 12. 14:15
 6/7 anonim válasza:
A C++ al kezdj az az alapja szinte mindennek.Ha nem tudod a C++ akor a tobbi nyelv nehezebb lesz.Plusz a C++ nagyon jo arra hogy legyen egy megalapozott logikad.Nekem az info tanarom azt mondta hogy a C++ bol indul ki szinte minden masik nyelv es hogy aki azt nem tudja szerinte nem tudhat semi mas nyelven irni.(...azert mondta nekem mert en is fojton mondom neki hogy tanitson javaval irni de mindig azt mondja hogy: "hova akarom tudni a javat ha meg a C++ sem tudom rendesen"...)
2011. máj. 21. 11:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Az infótanárodod látszik, hogy tanár. A tanárok sok hülyeséget beszélnek. Nem kell mindent elhinni nekik. A C++ egy jóval összetettebb nyelv a Javánál...
2011. máj. 21. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!