Elte progmatek, akármilyen tapasztalat?
Helo mindenkinek
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire nehéz ez a szak.
Programozni szeretnék megtanulni, úgy érzem, ez a megfelelő választás. Tudom, hogy nagyon sokan kezdenek sokan kibuknak, de ez szerintem az alacsony felvételi-pontszámnak köszönhető(egy 340 ponttal felvett xy valószínűleg szenvedne ott), de kíváncsi lenék, hogy egy 400-420 körüli pontszámmal túl lehet-e élni).
Előre is kösz
"Az lenne a kérdésem, hogy mennyire nehéz ez a szak.
Programozni szeretnék megtanulni, úgy érzem, ez a megfelelő választás."
Nagyon nehéz. Nem éri meg progmatekra menni, mert gyakorlatban hasznosítható tudást alig kapsz majd! Inkább programtervező informatikus szak, ott némileg használhatóbb tudást kapsz, nem csak papíron bohóckodtok x évig :) ja és nagyon fontos: mindenképp gyakorolj önszorgalomból is, mert maga az egyetem nem garancia semmire se!
"Akkor jó, úgy látszik nem kell bedőlni az innen-onnan csöppent híreknek, minthogy nagyon nehéz ez a szak."
Annak nem kell bedőlni, aki azt állítja, hogy linkeskedés az egész egyetem!
16:24 "az IK pont az a hely, ahol szorgalmi időszakban többet tanulsz, mint vizsgaidőszakban:)"
Akkor nem egy egyetemre járunk, vagy te ahhoz az elenyésző kisebbséghez tartozol, akik 5 év alatt fogják elvégezni az egyetemet kitűnő diplomával. Szinte senki nem tanul szorgalmi időszakban, minek tanulnál? ZH előtt 1-2 nappal, legfeljebb.
"Szinte senki nem tanul szorgalmi időszakban, minek tanulnál? ZH előtt 1-2 nappal, legfeljebb."
Nnna ezért tartunk ott, ahol tartunk...
no comment!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!