Elte progmatek, akármilyen tapasztalat?
Helo mindenkinek
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire nehéz ez a szak.
Programozni szeretnék megtanulni, úgy érzem, ez a megfelelő választás. Tudom, hogy nagyon sokan kezdenek sokan kibuknak, de ez szerintem az alacsony felvételi-pontszámnak köszönhető(egy 340 ponttal felvett xy valószínűleg szenvedne ott), de kíváncsi lenék, hogy egy 400-420 körüli pontszámmal túl lehet-e élni).
Előre is kösz
a pontszám elég keveset számít. engem pl 460 körüli ponttal vettek fel a BME-re, mégis szívok sok tárggyal.
nem hátrány, ha úgy mész oda, hogy azért nem totál nulláról kezded a programozást... és a matekot is vágni kell, mert ha csak az egyiket tudod a kettő közül annak sem lesz jó vége.
Szerencsére emelt szinten tanulom középiskolában a matekot és a programozást is, így valami alapom már lesz.
De nem szeretném, hogy az egyetem csak a tanulásról szóljon, persze nem baj, ha sokat kell tanulnom, csak maradjon időm kikapcsolódni(sportok, buli) is.
Akkor jó, úgy látszik nem kell bedőlni az innen-onnan csöppent híreknek, minthogy nagyon nehéz ez a szak.
Persze azt nem bánom, ha nehéz, csak ne legyen teljesíthetetlen;)
És az könnyebb?? Mert ahogy nézem, tavaly is felvettek oda 519 embert.
Nem hiszem, hogy mindenki végigcsinálja...És ahogy nézem 2006 óta már csak ilyen szakot indítanak ott.
Akkor lehet hogy a kérdésem is pontatlan volt: tehát a jelenlegi programtervező informatikusról lenne szó, bocs:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!