Ha 0-ról szeretnék megtanulni Java Programozni melyik könyvet/könyveket ajánljátok?
Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 16:47
1/9 anonim válasza:
Előbb javaslom a PHP tanulást, majd aztán javat.
2/9 anonim válasza:
fogalmam sincs hogy jót linkeltem-e ha rossz akkor írj egy privátot és átküldöm!
3/9 anonim válasza:
Háhhá, kedves második, csak egy pár trójai mászkál benne.
4/9 anonim válasza:
Első válaszoló, szvsz te kevered a JAVA-t a JavaScripttel.
Kérdező, neked meg ezt ajánlom figyelmedbe:
5/9 A kérdező kommentje:
Utolso: te olvastad már ezt a könyvet?
2011. márc. 28. 21:30
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
2. vagyok:
kedves 3. több mint valószínű hogy egy k***szott pdf telivan trójaival... :D
a maradkénak és a kérdezőnek:
ugyanezt töltöttem fel csak google docs-ra (mármint java 24 óra alatt), azthittem lehet olvasni de tévedtem.. letölteni viszont le lehet ahogy néztem. sok sikert a tanuláshoz és mégtöbb kitartást az olvasáshoz :)
8/9 A kérdező kommentje:
21:39: Ezek amiket küldtél összefüggenek a Java programozással?
2011. márc. 28. 22:16
9/9 anonim válasza:
Amiket linkeltem, azoknak nincs közük a JAVA-hoz, de ha megnézed a könyvek borítóját, akkor láthatod, hogy ugyanabból a sorozatból valók, mint a JAVA könyv. Ezek a könyvek nekem sokat segítettek a tanulásban, és gondolom a JAVA könyv sem lehet rosszabb a sorozat többi tagjától. De napokon belül nekiállok a JAVA-nak is, és később majd arról a könyvről is tudok konkrétumokat mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!