Excel-ben hogyan tudok saját programot írni, és hol tudok utánanézni, a programnyelv alapjainak?
arról lenne szó, hogy jönnek be a raktárba folyamatosan az áruk, de nem mindig feltétlenül azonos áron, tehát lehet, hogy januárban jön 100 egység darabja 10forintért, februárban 150egység 15 forint/darab éron, stb.
Közben meg fel is használom az árut, és azt szeretném nyoon követni, hogy az éppen felhasznált árut mennyiért is hoztam be, tehát kell egy olyan keresés, ami a beértkező áruk táblázatából kikeresi nekem, hogy épp melyik tételnél járok, és kinézi, hogy hány forintos az adott tétel.
Kérdező erre én az Access-t javaslom neked. Bár kicsit nezebb használni először, mint az Excelt, de nagyon szépen működik, és pont ilyen dolgokra találták ki.
Ha gondolod nézz bele egy adatbázis kezeléssel foglalkozó könyvbe, ehhez elég az alapokat tudnod. :)
Te tudod. :)
De ez esetben is szépen meg lehetne oldani Accessben, mert a beviteli felületet te magad készíthetnéd el, ekkor nekik nem is igazán kell hozzá érteni, csak néhány általad készített gombot nyomkodni... bár ekkor jobban bele kellene nézz az Access használatába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!