Hogyan tölcsek le a gépemre egy programozási nyelvet?
Figyelt kérdés
És hozzá a kezelési útmutatót és szótárt. Valami nagyon könyen kezelhetőt lehetőleg magyart és nagyon könnyen letölthetőt. Nem vagyok nagy programozó és a gépet sem tudom kezelni olyan jól szóval ha mondtok valamit akkor ne túl bonyorultan. nem kell olyan nagyon gyors csak egy másodperc alatt számoljon el legalább 1000000 és tudjon jól rajzolni. Köszi a válaszokat :)2011. jan. 23. 13:18
11/23 anonim válasza:
> [link]
Ez alapján a Comenius Logo lehet, hogy túl magas szintű lesz.
12/23 anonim válasza:
LOL ez ilyen alapokból rakom össze a képet cucc xD a 3éves öcsém játszik ilyenekkel de már az sem az ő korosztálya
13/23 anonim válasza:
Azta ecsém, szerintem maradj a számológépnél, aztán írd bele, hogy 0.7734 fordítsd meg és megvan programozva, mutasd meg maminak, megpaskolja azt a drága okos kis buksidat.
14/23 anonim válasza:
Ha megmutattad, akkor a következö lépés: 663507734 :D
15/23 anonim válasza:
OMG... Megnéztem ezt a Scratch-t...
odab.sz
16/23 anonim válasza:
nem kell olyan nagyon gyors csak egy másodperc alatt számoljon el legalább 1000000 és tudjon jól rajzolni ez jó XD am ajánlom a Lego robotot. NXT Mindstorm.
17/23 anonim válasza:
"nagyon könnyen letölthetőt"
XD
19/23 anonim válasza:
ááááááááááá most le....ám magam, ha fiú lennék, de lány vagyok. basszus, ettől még én is a falnak megyek.
20/23 anonim válasza:
Utolsó: én fiú vagyok, szóval ha még tart az eufória írjál bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!