Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Honlapkészítésről szeretnék...

Honlapkészítésről szeretnék könyvet kérni karácsonyra. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

5mp.eu honlapom van, de szeretnék olyant amit teljesen én csinálok. Betegségem miatt nem tudok tanfolyamra járni, így ne javasoljátok az iskolát.

köszönöm

2010. nov. 17. 08:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nem adtál meg e-mail címet az itteni profilodban. :)

Egyik vitában ajánlottaák, hogy itt .info-s domaint tudsz reggelni 2 dollárért:

[link]

És itt tudod ingyen hostolni:

[link]

Én magam nem próbáltam, de itt van leírás, hogy hogy kell feltölteni.

2010. dec. 30. 14:14
 22/24 A kérdező kommentje:

Most már engedélyeztem az e-mail címemet ;) Várom jelentkezésedet!! Köszi előre is!!

(ingyenesre gondoltam - egyenlőre -)

2010. dec. 30. 22:07
 23/24 A kérdező kommentje:
végül is nem titok: kataiandi@gmail.com ;)
2010. dec. 30. 22:15
 24/24 anonim ***** válasza:

Első kommentelőnek üzenném, hogy attol hogy rákattintasz hogy oldal forrása még nem kapod meg a forráskótot. Szépen is néznénk ki ha igyen neked odaadnák egy otp.hu forráskódját, csak az adott oldalon kigenerált htmlt látod.

Ha magad esetleg kisebb körök szórakoztatására akarsz ilyesmivel foglalkozni a phpt javaslom mert ingyenes és egyszerű. Ezekhez vannak szintén ingyenes keretrendszerek amikkel nagyon rövid idő alatt nagyon nagy/szép dolgokat lehet varázsolni de ezek elsajátítása akár több hónap is lehet a php melett. Sok könyvet megtalálsz a neten pl jó alap a php 24óra(vagy 24nap nememlékszem pontosan) ez a legalapabb dolgokat mutatja meg de egy kisebb portált már ezzel a tudással is összedobhatsz magadnak. Vannak nagyon jó könyvek pl PHP 5.0 stb de nagyon sok tutorialt, könyvet találsz a neten is.

Ami még ide kapcsolódik a html formázó nelv amit már biztosan ismersz valamilyen szinten a css és esetleg javascript ezekkel tudod alakítani az oldalad kinézetét. Dióhélyban ennyi az alapokhoz szerintem nagyon jó.

2011. jan. 22. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!