Honlapkészítésről szeretnék könyvet kérni karácsonyra. Mit ajánlotok?
5mp.eu honlapom van, de szeretnék olyant amit teljesen én csinálok. Betegségem miatt nem tudok tanfolyamra járni, így ne javasoljátok az iskolát.
köszönöm
mivan milyen legeneráltatás? nem kellene barmozni főleg nem azt aki weblapkészítéssel foglalkozik! ahogy nézem inkább neked nincs sok közöd hozzá. egyik komoly cég sem használ szövegszerkesztőt. a legtöbben Dreamweavert használnak (én is) ami tökéletesen megjeleníti színezve a php és css kódokat így jóval átláthatóbb.
de a te kedvedért elmagyarázom a dolgot:
van egy koncepció amit meg kell valósítani,
kiadom a designernek a munkát, hogy készítse el majd küldje el és ő kapja a fizetést (eseti megbízás),
én megírom hozzá a kódot (php) majd összerakom, keresőoptimalizálom (persze ezt a fejlesztés során is figyelembe kell venni).
na remélem kicsit kinyílt a szemed és megtanulod, hogy kit barmozz. az, hogy te otthon miben irogatod a táblázataidat meg mit tanulsz esetleg az iskolában az különbözik attól, hogy mit használnak. iskolába sose fogsz látni dreamweavert, de céges környezetben az az elvárás, hogy szabványos, jó minőségű munkát adj le gyorsan. ebbe a kategóriába nem fér bele a notepad++ meg e jegyzettömb
Látom aranyosan elbeszélgettek. Én tisztelettel megköszönöm a hasznos válaszokat! Leadtam a "kívánság listámat" :)
Amúgy, ha megnézted a honlapomat láthatod, nem megélni akarok ebből hanem élvezetesebbé akarom tenni napjaimat. (nem tudom kedves hányadik reagáló)
"Te egy barom vagy, még mindig. Nem, nem nyílt ki a szemem, mert eddig is nyitva volt. Az, hogy te hogy csinálsz valamit, illetve kevered a szezont a f@szommal az nem az én bajom."
látom óriási ismerettel és tudással rendelkezel e téren. kár veszekedni hiszen nyilván neked is ez a szakmád, látszik :)
Az adobe fl.-t általános honlapkészítésre használni, annyi értelme van, mint gördeszkával balatoni körutazást kivitelezni.
Elvben lehetséges, de nem célszerű.
Bozonyos réteg megoldásokra alkalmas inkább, olykor ha az se baj, hogy az userek egy része nem tudja majd megtekinteni az oldalad (plug-in, sebeség, vagy korlátozott (céges) hálózat miatt).
De még ez esetben is inkább azt javasolják, hogy normál html alapba építsük be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!