Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Honlapkészítésről szeretnék...

Honlapkészítésről szeretnék könyvet kérni karácsonyra. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

5mp.eu honlapom van, de szeretnék olyant amit teljesen én csinálok. Betegségem miatt nem tudok tanfolyamra járni, így ne javasoljátok az iskolát.

köszönöm

2010. nov. 17. 08:07
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Nem kell iskola. Milyen honlapot szeretnél? Mindenesetre html és css-t tanuljál, az biztos, hogy hasznos lesz.

Könyvet sajnos nem tudok javasolni, mert nem ismerem a piacot, de a net tele van tutorialokkal és leírásokkal, sőt, a legjobb: ha megnézel egy oldalt, már meg is van a "forráskódja" :)

2010. nov. 17. 11:21
 2/24 anonim ***** válasza:

Itt letölthetsz e-book-okat,a Macromedia Dreamweavert tanulom én is.

[link]

Vagy megveheted könyv formában: [link]

2010. nov. 17. 11:49
 3/24 anonim ***** válasza:
42%
Honlapszerkesztővel honlapot szerkeszteni kb olyan, mint Game Makerrel játékot írni :S
2010. nov. 17. 12:42
 4/24 Hülyeválasz ***** válasza:

Virginia DeBolt

HTML és CSS - Webszerkesztés stílusosan

[link]

Ebből MEGTANULOD.

De lehetőség van ingyen is tanulni,

[link]

részletesen magyarázó oldal, amin ki is próbálhatod az egyes tag-ek működését. Persze ehez nem árt valamelyest angolul tudni. De rengeteg magyar oldal is van, ami közérthető. A google-ben a HTML-t és a CSS-t keresd magyar találatokkal.

2010. nov. 17. 13:41
 5/24 anonim ***** válasza:

Ha profi honlapot akarsz készíteni:

"Microsoft ASP.NET 2.0 lépésről lépésre"

2010. nov. 18. 07:33
 6/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok. Köszönöm a tanácsokat, tippeket!

Jelenleg az 5mp.eu oldalon van egy honlapom. Nem rossz, tetszik is csak nem lehet sok mindent megváltoztatni pl. menü stb..

2010. nov. 18. 14:38
 7/24 anonim ***** válasza:

Én más fél év alatt tanultam meg nulláról úgy, hogy ma már össze tudtam rakni egy közösségi oldalt.

Ezt két könyvnek köszönhetem:

[link]

Illetve mivel sima html tudás ma már kevés:

[link]

Nem olcsó így együtt, de megéri a tudást. :)

2010. nov. 23. 03:05
 8/24 anonim ***** válasza:

"Honlapszerkesztővel honlapot szerkeszteni kb olyan, mint Game Makerrel játékot írni :S"

Szerinted a weblapokat mibe csinálják? Jegyzettömbbe?

2010. nov. 24. 22:15
 9/24 anonim ***** válasza:
Nem jegyzettömbbeN, hanem valamilyen komolyabb szövegszerkesztővel. Persze eleve sántít, mert komolyabb honlapot legalább két ember készít: a designer és a programozó, ez utóbbi kódot ír NEM honlapszerkesztővel. De látom sok "komoly" honlappal volt már dolgod, értesz hozzá. Barom.
2010. nov. 24. 22:48
 10/24 anonim ***** válasza:
Honlapokat fejlesztő környezettel készítenek... Mivel a programozók lusták! nNem fogják jegyzettömbe leprogramozni a táblázatokat, a szövegformázásokat...
2010. nov. 25. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!