Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Programozói fősulikat le...

Programozói fősulikat le bírnátok nekem írni?

Figyelt kérdés
Most vagyok 12.-es és középsuli után mennék programozói fősulira, de nem ismerek egyet se:S létszíves segítsetek ez ügyben. Amúgy ha programozói fősuliba akarok menni akkor kellene valamiből magas szinten érettségiznem? Meg programozói fősulik komárom esztergom megyébe jobb lenne, de lehet akárhol:D
2010. nov. 10. 17:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A felvi.hu -n a szakkeresőnél beírod, hogy "programtervező informatikus", és kiírja, hogy melyik intézmény indít ilyen képzést! Pl: ME, ELTE Amúgy mindegy, hogy egyetem, vagy fősuli, mert már Bolognai rendszer van, és egyetemen is először fősulis szintet kell elérni (Bsc). Ha programozó akarsz lenni, inkább éjjel nappal matekoz, meg infóz. Nyelvtanra irodalomra törire szarni rá, úgyis duplázhatsz, ha jól megy a matek meg az infó. Ha nem megy a matek akkor sztem felejtős, az órák legalább 70%-a matek!
2010. nov. 11. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!