Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyire nehéz unity-ről...

Mennyire nehéz unity-ről unreal enginre váltani?

Figyelt kérdés
Teljesen kezdő vagyok benne és láttam a neten, hogy a unity jobb kezdőknek mert a programozási nyelve könnyebb, mint az unrealnak és unityről találtam tök jó tutorialokat magyarul és angolul. Ezért azon gondolkodtam, hogy unityval kezdeném aztán ha van tapasztalatom átváltok.
nov. 7. 12:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Oké, akkor mesélj miért akarsz Unreal-ra váltani.

Mind2 motornak megvan a maga előnye és hátránya a másikkal szemben, viszont mind2 elég komoly motor és sokat tudnak.

nov. 8. 21:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Mivel az unreal 5-nek elég sok jó funkciója let és az unity-nél néztem, hogy van egy botrányuk a CEO miatt.
nov. 9. 15:58
 3/3 anonim ***** válasza:

A Unitynak is sok funkciója van, viszont a nagy kérdés te valójában mennyit használnál ki ezekből.

Nekem azért esett anno a Unityre a választárom, mert C#-ban voltam járatos és a mobilplatform is benne van a célok között.

Nem lebeszélni akarlak az Unrealről, csak a hosszútávú céljaidat szedd össze és úgy válassz a 2, vagy akár több motor közül. A Godot-ot ajánlották sokan és amikor volt ez a CEO-s botrány, akkor arra váltottak jó páran.

Amúgy ismerősöm aki mind2 motorban járatos mondta, hogy az Unreal közösség jóval sznobabb kategória. Segítségnyújtásért is tartják a markukat és szeretik a saját tudásukat megtartani. Persze ez nem motor függő. Viszont érdemes mind2 közösséget, mind2 motor (vagy több) támogatását megnézni külső oldalról. Tehát LIB-ek, csomagok, videók, stb mennyire segíti a munkádat.

nov. 11. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!