Emagról valaki rendelt már Okostelefont? Mennyire működött? Én most szeretnék rendelni egy Redmi 12 telefont Emagról 57EzerFt
Hát igazából volt olyan hogy a bátyámnak rendeltem régen a Wishről egy telefont és akkumlátora nagyon rossz volt mert 10 Percenkènt tölteni kellett szóvalja
De az a Wish volt nem emag bár úgy sem veszítek semmit hiszen van pènzem csak nem akarok drága telefont rendelni nekem jó az olcsó is ami most van nekem az bevan törve a Redmi note 10 5G kell egy új telefon és gondoltam rendelek egy újat!
A Wishen is ugyanazt a Redmit kapod meg, mint itthon.
Amúgy az újabb Redmik nagyon rosszak, nem ajánlom őket. Folyamatosan csak a panaszt hallani rájuk.
Pont a hétvégén kellett nyomkodnom a lányom két hónapos Redmi 12-ét, és komolyan mondom, az én régi Redmi 8-asom sokkal gyorsabb, kevésbé bugos, és sokkal kevésbé melegszik.
Én nem telefont, hanem tabletet rendeltem az EMAG-nál. 2 év különbséggel kettőt is. Az első tableten fél év tönkrement az usb csatlakozó. Szó nélkül kicserélték. A munkalapra az usb cseréjét írták, de a tablet adataiból látom, hogy valójában az egész alaplapot cserélték. A csere után az usb csatlakozó nem egész egy évig bírta. Mivel nem az alaplap csere (fődarab) volt ráírva, így nem kezdődött újra a garancia. (Ez egy trükközés az Emag részéről, de más cégek is ezt csinálják fődarab csere esetén mást írnak rá. A Mediamark is ezt csinálta a feleségem telefonjával.)
A második tabletben az akku ment tönkre 10 hónap után. Az akkura a garancia csak fél évre szól, de 10 hónap után is kicserélték garanciában. Rendeltem már náluk 250000 Ft-os Samsung UHD TV-t is. Pontosan és hibátlanul szállították. Ötödik éve megy kifogástalanul.
Én úgy tapasztaltam, hogy nem az Emagon múlik a készülék minősége, hanem a gyártón.
Az Edigital volt a kedvenc boltom, ami 2 éve beolvadt az Emagba, bekebelezte az Emag.
Vettem már tőlük csomó dolgot, fűkaszát, led izzót, tabletet, búvárszivattyút, slagot, hosszabbítót, tévét, laptopot, stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!