Emagról valaki rendelt már Okostelefont? Mennyire működött? Én most szeretnék rendelni egy Redmi 12 telefont Emagról 57EzerFt
A szegedi Edigitaltól rendeltem pár éve egy darálós kávéfőzőt. Még garanciális időn belül tönkrement. Amikor intézni akartam a javítást, a telefont egy gép vette fel. Elmondtam mit akarok, a gép válasza az volt, hogy nem értem, fogalmazzak rövidebben. De nem tudtam olyan rövidet kitalálni, amit megértett. A telefonszámomat viszont megjegyezte, többet nem tudtam beszélni vele, mindig foglaltat jelzett. Próbálkoztam utána interneten. De csak egyszer lehetett kitölteni a bejelentő lapot, amire nem válaszoltak, utána szürke lett a felülete, többet nem lehetett írni bele. Megpróbáltam egy másik gépen, ott lehetett bele írni, de ott is csak egyszer. Egyértelmű volt, hogy nem akarnak eleget tenni a garanciális kötelezettségnek.
Miután beleolvadtak az Emagba, többet az Emagtól nem rendeltem semmit. Jó tapasztalataim voltak eddig az Emaggal, de nem akarok találkozni ezzel az "okos" géppel.
Sajnos egyre több cég használ ilyent, és fennáll a lehetőség, hogy a profitmaximalizálás érdekében így programozzák. Azóta csak helyi, vagy közeli városban lévő áruházakban, személyesen vásárolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!