Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha kitanulom például a c++-t...

Ha kitanulom például a c++-t utána játék készítőben fogom tudni használni?

Figyelt kérdés
aug. 27. 11:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
43%

Előzmény: https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas..

Kérdező: Először programozni kell megtanulni. Onnantól kezdve könnyebben fog menni átmigrálni más nyelvekre - legyen az a C++, vagy a "játékkészítő" egyedi szkriptnyelve. Ez egy hosszú folyamat nem megy az egyik napról a másikra (pláne ha valami komplexebb, 3D-s játék megalkotása lebeg a lelki szemeid előtt).

aug. 27. 11:53
 2/20 A kérdező kommentje:
Lua az jó nyelv elsőnek?
aug. 27. 11:57
 3/20 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem te az életben nem fogsz se programozni, se játékot készíteni. Ilyen kérdések kiírása után biztos vagyok benne.
aug. 27. 12:06
 4/20 anonim ***** válasza:
77%

#2: Nem annyira.

Olyan nyelv ajánlott, ami:

- az "iparban" elterjedt ( [link] vagy [link] )

- mivel az oktatásban is használják (vagy eleve arra tervezték), sok tananyag érhető el hozzá

- gyorsan tanulható (ezért ajánlanak "mondatszerű" nyelveket, nem példának okáért Assembly-t)

aug. 27. 12:07
 5/20 A kérdező kommentje:
#3 De, mert nekem megvan a támogatásom rá nem úgy mint neked! #4-es köszi, megnéztem és akkor lehet a Python a jó
aug. 27. 12:37
 6/20 anonim ***** válasza:
13%
Milyen támogatásod van? A GYÍK? Itt nem fogsz megtanulni fejleszteni itt csak húzod az emberek agyát meg hülyíted őket.
aug. 27. 12:52
 7/20 A kérdező kommentje:
Én nem te vagyok, miért vagy bunkó? Ja bocs vannak ilyen alpáriak.
aug. 27. 13:00
 8/20 anonim ***** válasza:
10%
Nem vagyok bunkó, csak itt szenvedsz már napok óta és egy karaktert nem voltál képes leütni se a googleba, se az IDE-be. Minden kérdésre szájbarágott választ vársz.
aug. 27. 14:21
 9/20 A kérdező kommentje:
Jó. Kérlek szépen, válaszolnál a kérdésemre?
aug. 27. 15:00
 10/20 anonim ***** válasza:
Mi a cél? Játékot akarsz csinálni, vagy programozni megtanulni? Ha az előbbi, akkor töltsd le a Godot játékmotort, és kezdd el csinálni a tutorialokat hozzá. Ez egy saját python-szerű nyelvet használ, de a célra tökéletes.
aug. 27. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!