Programozók, fejlesztők, IT szektorban dolgozók: Ha a munkahelyetek megszüntetné a home office lehrtőségét és irodában kellene dolgoznotok, az számotokra felmondási indok lenne, elkezdenétek keresni más munkahelyet?
Figyelt kérdés
júl. 1. 09:46
21/28 anonim válasza:
Én heti 2-szer HO-zok. Ha megszüntetnék az kicsit fájna, de mivel jó fizu és a juttatási csomag ezért nem váltanék, régen is bejártak az emberek :D valahogy túlélték akkor is. Az is nagy plusz hogy normális főnököm van.
22/28 anonim válasza:
#21 régen bejártak az emberek, mert nem volt infrastruktúra kiépítve rá hogy ne kelljen. Régen postán küldték HDD-n az adatot a külsős cégeknek, azt is hozzuk vissza?
23/28 anonim válasza:
22-es. Nem mondtam hogy hozzuk vissza, csak hozzám hasonlóan vannak olyan emberek, akiknek szinte tökmind1 hogy bejár-e vagy sem. Nyílván itt nem azokról beszélek akiknek napi 3-4 órát kéne utazniuk, őket meg tudom érteni.
24/28 anonim válasza:
Én másfél órára lakók a munkahelyemtől (oda-vissza már 3), el is mehetnék állandó HO-ra, a heti 2-t igénybe vehetem, de soha nem megyek HO-ra 1 napot sem, mert szeretek vonatozni :) így még észre sem venném ha megszüntetnék 🤣 (néha rá teszek hazamenet egy kis félórás kitérőt, főleg, ha egy V43 + fecskét látok a pályaudvaron, nem nagyon tudom megállni, hogy ne menjek vele) Nálam a felmondási ok a kötelező teljes HO lenne. (Ha az irodaház költözne közelebb, messzebb költöznék)
25/28 anonim válasza:
#24 Azt azért tudod, hogy te erősen kilógsz a sorból?! :D
26/28 anonim válasza:
#25: Tudom, de azért írom, mert van másik oldal is (habár ilyen szempontból kissebbségnek számítok :) )
27/28 anonim válasza:
Szerintem a hibrid munkavégzés a legjobb. Heti 1-2 napot azért túl lehet élni, valahogy úgy érzem a többiekkel való munka sokkal effektívebb ha bent vagyok az irodában és itt nem csak arról beszélek, hogy azonnal választ kapok a kérdéseimre.
28/28 anonim válasza:
Ízlések és pofonok. Szerintem meg a hibrid a lehető legrosszabb megoldás, mert egyszer menj be, máskor ne, folyton szervezni kell.
Én pl úgysem szerettem soha smúzolni a kollégákkal, ha meg kérdésem van, arra ott a Slack. Itthonról sokkal hatékonyabb vagyok, kollégákkal meg találkozunk a csapatépítőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!