Programozók, fejlesztők, IT szektorban dolgozók: Ha a munkahelyetek megszüntetné a home office lehrtőségét és irodában kellene dolgoznotok, az számotokra felmondási indok lenne, elkezdenétek keresni más munkahelyet?
Persze, rögtön keresnék más munkát.
Amúgy nagyon érdekes, hogy a cégek hogyan állnak a home officehoz. Még egyetem alatt volt lehetőségem egy olyan helyen dolgozni, ahol összesen voltunk fejlesztők 16an, de az irodában elfért volna 100 ember is, viszont a cég nem akart kisebb irodába költözni.
Szintén eygetem alatt volna gyakornok egy olyan cégben is, ahol kb 120 dolgozóból max 40-50 fért volna el az irodában, de mindenki full home officeban volt szinte, így mindig max 20-30 ember volt bent egyszerre. Ez a cégnek nagyon jó volt, mert nem kellett nagyobb irodát bérelniük, ahogy nőttek.
Érdekes ez az ellentét. Van ahol pozitívum és van, ahol egóból nem engednek lejebb és inkább mindenki járjon be.
Utóbbira még egy jó példa, hogy az OTP szép új irodája is tengett az ürességtől 1-2 részen és épp arra járt valami magasabb vezető és utána már rögtön be kellett járni mindenkinek.
"Én egy nagy multinál dolgozok"
Ez önmagában semmit nem jelent, lehetsz ugyanolyan kókler, mint az állami vállalatnál dolgozók.
Nem mindegy, hogy az a nagy multi valami fos gyüjtőmulti, vagy mondjuk egy Google vagy Nvidia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!