Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Programozók, fejlesztők, IT...

Programozók, fejlesztők, IT szektorban dolgozók: Ha a munkahelyetek megszüntetné a home office lehrtőségét és irodában kellene dolgoznotok, az számotokra felmondási indok lenne, elkezdenétek keresni más munkahelyet?

Figyelt kérdés
júl. 1. 09:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
68%
Három órát kéne utaznom minden nap, amikor bejártam csak aludni jártam haza kb, elégedett vagyok a fizetésemmel, de ötször ennyi pénzért sem csinálnám hosszú távon a jelenlegi munkahelyemen. Ugyanennyi pénzért meg akkor sem járnék be ha helyben lenne, és nem is értem miért lenne erre szükség - ha nap közben teszek veszek, akkor este pótlom, soha sem vár rám senki, mindig minden kész van időben, annyi a különbség hogy ki tudom pihenni magam, és marad időm munka mellett élni is.
júl. 4. 14:20
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
Lézer János alá tartozó több tucat állami vállalatnál már kezdhetik is július 1-től a felmondásokat.
júl. 4. 20:58
 13/28 anonim ***** válasza:
36%
Csak kokler balfaszok dolgoznak allami vallalatnal.
júl. 4. 21:28
 14/28 anonim ***** válasza:
35%
Pontosan. Állami szférába programozni csak az megy, aki valójában semmihez sem ért. Meg is látszik az összes állami cég informatikai színvonalán.
júl. 5. 07:54
 15/28 anonim ***** válasza:
41%

Persze, rögtön keresnék más munkát.

Amúgy nagyon érdekes, hogy a cégek hogyan állnak a home officehoz. Még egyetem alatt volt lehetőségem egy olyan helyen dolgozni, ahol összesen voltunk fejlesztők 16an, de az irodában elfért volna 100 ember is, viszont a cég nem akart kisebb irodába költözni.

Szintén eygetem alatt volna gyakornok egy olyan cégben is, ahol kb 120 dolgozóból max 40-50 fért volna el az irodában, de mindenki full home officeban volt szinte, így mindig max 20-30 ember volt bent egyszerre. Ez a cégnek nagyon jó volt, mert nem kellett nagyobb irodát bérelniük, ahogy nőttek.

Érdekes ez az ellentét. Van ahol pozitívum és van, ahol egóból nem engednek lejebb és inkább mindenki járjon be.

Utóbbira még egy jó példa, hogy az OTP szép új irodája is tengett az ürességtől 1-2 részen és épp arra járt valami magasabb vezető és utána már rögtön be kellett járni mindenkinek.

júl. 5. 20:58
 16/28 anonim ***** válasza:
Én fél órányira lakok a munkahelyemtől, tehát nekem napi 1 óra utazás lenne. Számomra ez teljesen vállalható, meg amúgy is én jól kijövök mindenkivel + extrovertált vagyok.
júl. 8. 16:49
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
Sose értettem mire fel ez a hatalmas utálat azokkal szemben akik állami vállalatoknál dolgoznak. Érdekes módon az állami kórházakban dolgozó orvosokat nem szidják, valahogy csak az IT jön itt szóba. Nekem van rokonom, aki állami vállalatnál dolgozik és rendesen megfizetik, home office is van(nem full, heti 2-3) és nem kókler. Én egy nagy multinál dolgozok, de sose szidom az állami vállalatoknál dolgozókat.
júl. 8. 16:55
 18/28 anonim ***** válasza:
71%
#17 mibol gondolod, hogy utalja barki is az allami vallalatnal dolgozokat? Ha en pl. egy fogyatekos emberre azt mondom, hogy fogyatekos, az nem azt jelenti, hogy utalom a fogyatekos embereket, ez egyszeru tenymegallapitas.
júl. 8. 18:01
 19/28 anonim ***** válasza:
78%

"Én egy nagy multinál dolgozok"

Ez önmagában semmit nem jelent, lehetsz ugyanolyan kókler, mint az állami vállalatnál dolgozók.

Nem mindegy, hogy az a nagy multi valami fos gyüjtőmulti, vagy mondjuk egy Google vagy Nvidia.

júl. 8. 18:26
 20/28 anonim ***** válasza:
37%
Az nem a cégen múlik, hanem az emberen. Láttam én gyűjtő multiba is nagyon tehetséges embereket a kódjuk alapján..
júl. 9. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!