Hol találok egy egyszerű, otthoni projekt megvalósításához SQL-ben jártas segítséget?
Én ezt 5 perc alatt megoldottam volna ingyen.
ChatGPT AI utasítás: Írj meg b*szod egy skriptet ami átkonvertálja ezt A-ból B-be. Vége.
Erre a mondatra pedig létrehozza neked a megoldást. Ha valami nem tetszik, írd meg neki hogy "tegyél bele ezt meg azt is" plusz funkciókat mint szivárvány színezést vagy unikornis valamit, amit csak akarsz.
Az AI minden emberi nyelven tud és minden gépi nyelven is, legyen az bármilyen programozási nyelv.
De azt vettem észre hogy ha fizetsz havi 20 dollárt, teljesen más stílusba megy, sosem "felejt" (5. javítási alkalom után már nem tudja miről írtatok).
Lehet, hogy én vagyok a balfék, nincs kizárva. Mint említettem, nem értek hozzá. Így aztán egyrészt - mint látszik - nem tudom hibátlan szakmaisággal leírni a feladatot, hiszen laikus vagyok. Másrészt nem tudom a csetdzsípítínek sem úgy elmagyarázni a feladatot, hogy abból számomra használható eredmény szülessen.
De ha te húsz dollárért megcsinálod, még egy sörre is meghívlak a huszason felül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!