Mit érdemes átnézni? (junior frondtend képesítő vizsga)
Figyelt kérdés
Jr frontend képesítő vizsgához (6 feladat, 180 perc lesz rá) mit érdemes átnézni? témakör és hasonlók? Illetve az elmélethez? Nagyon félek és izgulok és nem szeretnék semmit sem kihagyni.2024. jún. 11. 06:44
1/7 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy mint tanultatok. Angular? React? Vue? Sima javascript (+html, +css)? Kis backed esetleg?
2/7 A kérdező kommentje:
HTML, CSS, SASS, bootstrap keret, JavaScript, react(alapok), változók, Angular, firebase
2024. jún. 11. 13:29
3/7 anonim válasza:
Én csak azzal tudlak biztatni, hogy ne aggódj feleslegesen a vizsga miatt, ugyanis ha meg is buksz akkor is ugyanolyan piacképes leszel, mint azzal a semmitmondó, teljesen értéktelen certifikációval amit ilyen helyeken kiállítanak.
4/7 anonim válasza:
3-as jól mondja. Gyúrj rá arra, hogy pályakezdőként legyen 5 év munkatapasztalatod, nagyon könnyű csak akarni kell.
5/7 A kérdező kommentje:
Azt lehet tudni, hogyan néz ki egy ilyen képesítő vizsga? Elvileg saját laptopot kell vinni és át is nézik. Mit tudnak ilyenkor átnézni egy saját laptopon? Segédanyagot lehet használni? Persze értem, hogy a bizonyítvánnyal nem érek semmit a piacon, de már fizetve van szóval ha már eddig eljutottam ezt szeretném sikeresen zárni, csak baromira ideges vagyok minden vizsga előtt
2024. jún. 15. 14:43
6/7 anonim válasza:
Mondjuk azért ez a saját laptop átnézése elég fura. Nekem pl. olyan dolgok is vannak rajta, amit NDA véd, ilyenkor mit csinálnak, ha nem mutatom meg?
7/7 anonim válasza:
Szia!
Végül hogy sikerült?
Ez az államilag elismert szakképesítést adó vizsga?
Én is gondolkozom hasonló képzésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!