Kedves infosok milyen boot camp képzést ajánlotok amivel el lehet most helyezkedni?
Figyelt kérdés
A fullstack képzés az boot camp?2024. máj. 26. 17:24
1/7 anonim válasza:
Semmilyet, ezekkel a bootcamp képzésekkel nem lehet elhelyezkedni.
2/7 anonim válasza:
Ha van már bármilyen diplomád, akkor Meta Front-End Professional Certificate a Courserán. Ha nincs diplomád, akkor egy infós BSc.
3/7 anonim válasza:
Üzemmérnök informatikus Bprof diploma és mellé 8 hónapnyi gyakornokság ez kb most a minimum szinte mindenhol.
4/7 anonim válasza:
Szerintem ezt végezd el ez önmagában több használható tudást ad mint BÁRMELYIK magyar egyetem és még állásgarancia is van
5/7 anonim válasza:
fodrász, manikűrös, gyógymasszőr.
6/7 anonim válasza:
Én a Codecoolban tanultam, és remekül el tudtam helyezkedni. Ahányszor munkahelyet váltottam, kb. az első helyre ahova jelentkeztem, felvettek.
Persze sokat kell tanulni, gyakorolni, és az se árt ha kellemes és kommunikatív a személyiséged.
Azt nem tudom, hogy most is annyira könnyű-e elhelyezkedni vele mint pár éve.
7/7 anonim válasza:
" gyógymasszőr"
xD
ne nevettess. Gyógymasszőrként mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!