C, C++ -al egyetem nélkül is el lehet helyezkedni, vagy az olyan helyekre inkább feltétel a diploma?
Én párhuzamosan közben mást is tanulok, jogot.
Max utána kezdek neki ennek a vonalnak is.
Szóval ezért kérdezem a diploma nélküliséget.
Programozó karriernek nem programnyelvet választ az ember, hanem domaint (területet), és ahhoz választ nyelvet. Téged milyen terület érdekel? A C++ egy kifejezetten nehéz nyelv, és nagyon speciális területeken használják (játékfejlesztés, rendszerprogramozás, mesterséges intelligencia stb.). Nem vagyok biztos benne, hogy jó ötlet ezzel kezdeni egy informatikus karriert.
5. Nem tudom honnan veszed az információidat, de tévesek. Az informatikai szakma egyre telítődik, és ma már diploma nélkül be sem hívnak interjúra.
"A legpengébb kollégáim nagy részének vagy egyáltalán nem volt diplomája, vagy olyan, aminek semmi köze a programozáshoz"
-Persze a kicsi nevenincs cégek előszeretettel alkalmaznak nem szakmabelieket mivel alacsony fizuért írják a gányolt spagettikódot, de legalább a rendszer működik (ameddig nem jön valami komolyabb bug amit javítani kellene).
"Nekem van, de semmit nem hasznosítottam programozóként abból, amit ehhez bemagoltattak velem"
-Nyilván, ahhoz hogy hasznosítsd az ott tanultakat, ahhoz megfelelő színvonalú helyre kell menni dolgozni (pl: nemzetközi multi)
Tehát akkor C++ nem az igazi diploma nélkül?
Hanem mondjuk egy junior webfejlesztő + python vonal inkább ok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!