A híres chatgpt 3.5 miért lett ennyire buta?
Azért mert megjelent a fizetős 4.0?
Lassan minden választ úgy kezd hogy "ah értem"
Dehogy érted.
Próbálok vele nagyon alap kódokat, scripteket íratni. De ez egyre hülyébb.
Leírja a hibás kódot, aztán magyarázkodik hogy "jaj elfelejtettem meghatározni a változót"
Egy olyan változót használ amit előtte nem is írt le.
Vagy én írom le rosszul a promptot? Szerintem ez nem ezen múlik...
Ilyenekre oké is, de aki tényleges prod kódot akar ezzel írni és még át se nézné, max ha kap fordítás közben egy hibát tőle, az nem komplett. Egészen pontosan erre gondolok:
"Lefut a kód és azonnal kiírja hogy melyik sorban van a hiba. Vagy te olvasgatod?"
Igen, jobb esetben olvasgatod meg értelmezed a kódot. :)
> "Unit teszteket egész jól megírja a CHATGPT"
Kíváncsiságból kipróbáltam hót egyszerű kódokon. Egyikhez sem írt jó unit teszteket. Nagyjából kimerül abban az elemzőképessége, hogy az evidens esetekre ír egy tesztet, csak a hibák pont nem ott fognak kijönni. Megnyugodtam, hogy még messze vagyunk attól, hogy a tesztelők munkáját elvegye egy nyelvi generátor.
Nekem nincs tesztelő/programozó szakmám. Vagyis de, csak nem az ami engem érdekelne. (Php html css legalja)
Én c# scripteket íratok vele. Régebben több különböző scriptet össze tudott "kapcsolni" Most meg semmire se képes.
Nem tudom, megnézem a microsoftos copilotot, hátha tud valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!