Írtam egy java kódot, kifejtenétek mit kell rajta javítani, mik a hibák?
Működését tekintve azt csinálja, amit kell, a felépítésére vagyok kíváncsi, de minden tanács jöhet.
Elérhető itt: github.com/StangaPeter/PeterStangaTestProject
Nah végre egy értelmes kérdés/kérés.
Küldtem egy PullRequest-et. Nem csináltam olyan sok mindent, mert eleve a projekt nem akkora, hogy nagyon szükség lenne rá. Ugyan ez igaz a felépítésre is, ha alábbiakat nem vesszük figyelembe.
- Inkább a Java világára hoztam a formázást
- Nem tudom milyen Java verziót használsz, de most Java21-be fixáltam.
- Maven alá bevittem (lehetett volna Gradle is)
- Bonyolultabb metódusokat hoztam egyszerűbb formába
- Vector class névvel nem értettem egyet, mert a Vector azért egy nagyobb dolog a kód szerint, mivel több vektorok értékét tartalmazza. (De ez is egy döntés kérdés, annyira nem szól hozzá...)
- Log4J2-t függőségként behúztam, mert a "paraszt" stacktrace loggolás az nem divat.
- Hiányoltam a negatív teszt eseteket, amiket azért írunk, hogy megbizonyosodjunk, hogy egy rossz paraméter átadása esetén tényleg elhasal-e, nem pedig lefut.
Tesztek bővítése miatt, a VectorsContainer 100%-os teszt lefedettséget mutat, de a teljes projekt csupán 49%, ami elég sovány. (Céges szinten ~85% a követelmény egy masszív projekt esetén.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!