Valaki kifejtené nekem bővebben, lehetőleg olyan aki ért hozzá?
megnéztem, elolvastam az előző kérdésedet is de...
én nem láttam böfögést
de nézzük a gondod:
-Van 8GB-RAM-od
A Windows lát belőle 7,95-öt
tehát a processzorba integrált videokártya számára a BIOS-ban be van állítva 0.05Gb RAM.
Te nem használod az integrált videovezérlőt. Attól még a BIOS-ban vedd le a címzett mennyiséget a minimumra (valószínüleg 0-ra nem lehet)
-Ha a dedikált videokártyádra (r7 250) van kötve a monitor , és azon van kép is akkor biztos hogy nem használja a Windows az integráltat. Csak a BIOS vesz le annyit amennyi be van ott állítva.
-"Szabad Fizikai memória: 5,74 de valamikor meg 6,75 ennek nem nyolcnak kéne lennie?"
gondolkodj el azon ami ki van írva: SZABAD fizikai memória.
mit jelenthet? Azt , hogy van FOGLALT fizikai memória is.
kapiskálod már?
A szabad memória és a foglalt memória mindig változó.
"ennek nem nyolcnak kéne lennie"
Tedd fel a kérdést :vajon mennyi memóriát foglalhat egyidőben a Windows futása? Mennyit egy böngésző? Mennyit a további programok amit megnyitottál? Minnél többet nyitsz meg és használsz, annál kevesebb a SZABAD és annál több a FOGLALT. Ha egyesével szépen bezárod a programokat nőn fog a SZABAD és csökkenni a FOGLALT rész :)
A Windows-t is megpróbálhatod "bezárni" talán akkor meglesz a 8 SZABADnak :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!