Miért hanyattlik a user interface?
Figyelt kérdés
2024. febr. 17. 15:05
22/26 anonim válasza:
21
Tudom de na, éhesnek tűnik, hadd etessem :D Bár igaz, az állatkertben ki szokott lenni írva, hogy nem szadad
23/26 anonim válasza:
UI területen én csak azt szeretném tudni, hogy miért ilyen fosch a Microsoft Outlook HTML-kezelése. Semmi normális dolgot nem lehet vele megcsinálni, sőt évek alatt egyre rosszabb lesz. (Az egyik prokektem outputja egy email, ezzel szenvedek itt.)
24/26 A kérdező kommentje:
Na mi van már te is kezded?
2024. febr. 19. 17:37
25/26 anonim válasza:
Teljesen egyértelmű! Romlik az átlagos intelligencia szint. A TV, a DVD (képi információk) elterjedésével kezdődött, és az okostelefonok, internet, közösségi oldalak elterjedése óta még rohamosabban csökken.
26/26 anonim válasza:
25
Mondjuk ennek pont ellent mond a Flynn effekt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!