Miért hanyattlik a user interface?
Figyelt kérdés
2024. febr. 17. 15:05
A kérdező szavazást indított:
Kirúgták a tesztelőket mert csak fikázódnak
A programozók foggyosak
Fizessék meg a munkájukat
Kapjanak yattot, de ne tőlem
8 szavazat
1/26 anonim válasza:
Szerinted hanyatlik, mert nem vagy már fiatal és nem tudsz olyan könnyen megtanulni új dolgokat. Fogadjunk, hogy az a user interface tetszik a legjobban, amit megszoktál fiatalon. Ennél értelmesebb választ akkor tudok írni, ha konkrét példát mondasz.
2/26 anonim válasza:
Egyaltalan nem hanyatlik a UI. :D
4/26 anonim válasza:
És ezt a kérdést te érted? Milyen user interface-re gondolsz és mi az, hogy hanyatlik? Most láttam egy videót ahol még kapcsolókkal és lyukkártyákkal tudták beírni a gépbe az adatokat, ahhoz képest egy GUI-t nem neveznék hanyatlásnak.
5/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok öreg. Az alkalmazások kezelése kb 14 éve változatlan, csak egyre hanyagabbúl trágyábbul van összerakva jó lesz az mondással.
2024. febr. 17. 23:29
6/26 anonim válasza:
Nem feltétlen biológia korra gondoltam, inkább hozzáállásra. Viszont nem értek veled együtt, pont, hogy a felületre sok időt szánnak. Az már más kérdés, hogy neked nem tetszik - ez ízlés kérdése. Viszont nagyobb appoknak, weblapoknak komplett UX teamje van, azaz pont, hogy sokat költenek ilyesmire. De továbbra se mondtál példát, kíváncsi lennék egy konkrét valamire, amire érted.
7/26 A kérdező kommentje:
A bökést lapozásnak érzékeli
A felfelé lapozást csak hosszan érzékeli hüvelykujjal nem kivitelezhető.
A google útvonaltervezőben amikor sok cím van a listában és görgetni kell az X-ek közé kell benyúlni.
Mielőtt oda nyúlsz a képernyőhöz az a dolog amit meg akartál bökni elmozdul, eltűnik, vagy más kerül a helyére.
2024. febr. 18. 06:24
8/26 Szirty válasza:
Csak nem mobiltelefonokról van szó?
9/26 anonim válasza:
7: hogy nem tudod használni, az nem a készítő baja. Meg az sem, hogy a felhasználók mindent is akarnak, lehetőleg egy gombbal. Szerintem nálad van baj a toronyban, mert én pl. ilyet még nem tapasztaltam. Illetve egy esetben amikor megengedtem, hogy ilyen-olyan plázába random rámtukmáljnak "képernyő védő fóliát" ami kb. csak arra jó, hogy az érzékenységét elrontsa.
10/26 anonim válasza:
Akkor vegyük ki a 10-es válaszáól a második részt: van a mobilodon képernyő védő fólia amit útólag rátettettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!