Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Json-server en egyedi útkezelő...

Json-server en egyedi útkezelő miért nem működik?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a leírás szerint csinálom csak én POST kérést akarok mert adatokat akarok postolni és kiírni fájlba de ezt csak a szerver oldalon tehetem meg amihez egy egyedi handler kellene ami ezt a post kérést kezeli . Mert nem a json fájlba akarom visszaírni az adatokat hanem pont hogy onnan akarom kiszedni és fájlba írni.

A leírás szerint csak get kérésre van példa de a robot állítja hogy post ra is működnie kell . Még sem működik , 404 a kérés címe nem található.

Lehet egyáltalán post kérést küldeni így vagy félre vagyok már megint vezetve?

A fejlécben is mint fájlnév van megadva az útcím ami a /archiv de ez nem létezik mert én csak mint fantom hoztam létre ezt a címet azért hogy erre az útra érkezzen a post kérés mert ebben a függvényben írnám ki fájlba az adatokat.

Böngésző F12:

scheme http

host localhost:3000

filename /archiv

(Aszinkron: EventHandlerNonNull)

Ez a szerveroldali js ben lévő egyedi útkezelő ami annyiban tér el a githubos példától hogy nem get hanem post. Robottal ezerszer köbefutottuk és elvileg működnie kell.

server1.post('/archiv', (req, res) => {

fs.writeFile('output.json', req.body, (err) => {

if (err) {

console.log(err);

res.status(500).send('Hiba történt a fájl írása közben.');

} else {

res.status(200).send('Az adatok sikeresen ki lettek írva a fájlba.');

}

});

})

#programozás #webfejlesztés #post fetch #aszinkron get
febr. 11. 12:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha nem küldesz neki semmit nyilván üres lesz a fájl. Mit akarsz elérni? Mi a kliens oldali kód? Az enyémbe nyilván nem raktam bele a db.json os részt mert nincs olyan fájlom
febr. 15. 15:36
 12/12 A kérdező kommentje:

De az enyémbe beleraktam mivel abban van az archiv objektum amit get kéréssel akarok lekérni. A kliens oldalon semmi nincs csak egy fetch kérés az archiv re get el és persze logolások. Tisztán express serveren látja az útkezelőt de nem látja a db.joson filet . De nem ezért ír üres fájlt mert direkt betettem neki egy { test: "test"} objektumot tartalomnak és azt sem írja bele hanem {} lesz a tartalom.Pontosabban a robot tanácsolta hogy így szűkítsük a hibakört.

Json serveren amit te is csináltál meg változatlanul nem látja az egyedi útkezelőt tehát nincs is minek lefutnia mert el sem jut a get archiv ra.

Pedig úgy csinálom ahogy a robot mondja hogy az egyedi útkezelőket ne előzze meg a json server beépített útkezelője mert az után már nem képes beolvasni egyedi utakat de ez azthiszem a githubos leírásban is szerepel.

febr. 15. 19:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!