Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Végül is, érti, vagy nem érti...

Végül is, érti, vagy nem érti a kódot?

Figyelt kérdés

Bemásoltam a chatgptbe egy kisebb programot (670 sor), hogy végezzen rajta analízist és megtette. Totál meg voltam döbbenve, mert olyan mély utalásokat tett, amire csak értelemmel rendelkező ember képes. Javaslatott tett még bizonyos megoldások cseréjére is. 670 sor, 47 függvény! Ezt csak úgy lehet, ha valaki az elejétől végéig érti is azt, amit a kód tartalmaz. Bazz, ez meg hogy lehetséges?

Magyrázatra várok.

jan. 13. 17:25
1 2 3 4 5
 41/43 Tatyó ***** válasza:
92%
Szia 41: igazad van, elengedem. Az Ő értelme valahol az "információtöbblet szemétdombján" jöhetett létre, ezt a kérdése és válaszai tökéletesen tükrözik is. Szeretek Tőle idézni :) Könnyen meg lehet hempergetni a saját sz**ában.
jan. 19. 15:01
 42/43 anonim ***** válasza:
80%

Mint említettem az eredeti #41-ben (a jelentgetés is szokása), nem sokra érdemes.

A kérdező (Delphi Grandpa) kifejezetten jól ért ahhoz, hogy plagizálva/lopva, idézőjelbe téve, de még véletlenül sem forrást megjelölve írogasson.

Emellett a szelektív hallását/olvasását használja, azaz amire nem tud érdemben reagálni, azt személyeskedés (hozzánemértőnek próbál titulálni), meghazudtolás (csak éppen cáfolat nélkül), vagy a többi accountjáról való lepontozás követi.

Ja, abban viszont nagyon jó, hogy a felhasználóit különböző személynek állítsa be.

jan. 19. 15:12
 43/43 anonim ***** válasza:
76%
Láthatod, a #28-ra sem tudott érdemben reagálni.
jan. 19. 15:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!