Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyit kereshet egy friss...

Mennyit kereshet egy friss diplomás react fejlesztő?

Figyelt kérdés
Idén fejeztem az egyetemen, és az érdekelne, hogy mennyi lenne a reális bérigény.

2023. dec. 9. 12:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Tapasztalatfüggő az egész, ha csak lediplomáztál és nincs semmi egyéb akkor ne számíts olyan hatalmas bérekre.
2023. dec. 9. 12:26
 2/11 anonim ***** válasza:
25%

Most lassú a piac, de br 650.000 és 1.000.000 között bármi.

Az Br 1 millió elérhetetlenül soknak tűnik, de van pár junior, akik annyira jók, hogy megtudják szerezni.

A br 800 950 már egy abszolút elérhető kategória. Rengetegen kezdik ezen a környéken egyetemn után, de még itt is picit ki kell tünni a tömegből.

A br 700-800 között teljesen átlagos.

Minden ami alatta van alacsony, de attól még rengetegen vannak ebben a kategóriában.

A képességeidtől és interjúkon adott teljesítményedtől függ igazán.

2023. dec. 9. 12:30
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Kimagasló nem vagyok, csak átlagos. Van pár kissebb projektem amit gyakorlás képpen készítettem, ezekben elég sokat tanultam is, de ennyi. Én egyébként egy br 500.000 re gondoltam
2023. dec. 9. 16:00
 4/11 anonim ***** válasza:
15%
Az teljesen reális 2-3 év múlva simán meg tudod duplázni majd.
2023. dec. 9. 16:28
 5/11 anonim ***** válasza:
83%
Br 500 - 600 reális a megadott paraméterek mellett. Első munkahelyen a szakmai fejlődést priorizáld, rövid időn belül úgyis meg tudod duplázni.
2023. dec. 9. 17:18
 6/11 anonim ***** válasza:
57%

Mondjuk LinkedInen most láttam egy "medior - senior" pozíciót, ahol minimum 4-5 évet várnak el és a bérsáv br 650 - br 1.3 millió.

Ja és még full stack is a pozi, ahol kell minimális devops tudás.

Nagyon nehezen álltam meg, hogy ne röhögős emojizzam, vagy írjam oda, hogy "Ennél gyakornokok is jobban keresnek."

Tehát a szomorú valóság, hogy vannak olyan helyek, ahol semmiért felveszik a nagyon kétségbe esett, béna fejlesztőket.

2023. dec. 9. 18:48
 7/11 anonim ***** válasza:
75%
KenguTech kft-nél volt. Persze, fejlesztőként pici kft-ket kerülni kell.
2023. dec. 9. 18:49
 8/11 anonim ***** válasza:
5%

Közvetlen ismerősöm (25-26 éves) egy amerikai cégnak fejleszt. Full remote, még az "állásinterjú" is Zoomon volt. Szerencsejáték paltforomok frontendjét. Igaz nem React-ban, hanem Angularban.

Nem szakad meg a munkában. Igaz számlásan (tehát adózik belóle), se kb. 2,5M Ft-ot számláz havonta. kb 3-4 évi gyakorlattal.

És ez 1-1,5 éves infó, necces hogy azóta már többet keres...

2023. dec. 10. 18:25
 9/11 anonim ***** válasza:
70%

Ez az "év"-ezés sose releváns... Kedvencem, hogy kolléga 6évet dolgozott anno máshol, eljött hozzánk mint senior és sírtam a "deprecated" kódminőségén. Működött, de 1000+1 cikk leírja, hogy "ne úgy csináld".

Úgy aláhúzta a (fizetős) IDE-m vastagon sárgával a legtöbb kódját, szóval javíthattam ki.

Mikor szóltam neki erről, reakció: "Működik, nem?" Kapartam a falat... :D

Ennyit az évekről.

2023. dec. 10. 20:35
 10/11 anonim ***** válasza:
62%
8 De ehhez teljesen folyékony angol kell gondolom, élt külföldön is előtte? Én pl ami a programozáshoz kell értem, de interjúkon belassulok az angolban.
2023. dec. 11. 00:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!