Manapság az embernek már csak diplomával a kezében érdemes belekezdeni az álláskeresésbe ha fejlesztéső szeretne lenni?
Vagy sok év tapasztalattal.
Mivel elmúlt években mindenki programozó akart lenni, így kezdőből megszámlálhatatlan van.
Ezért sokszor a diplomát feltételbe teszik, hogy ezzel is tudják a jelentkezőket szűrni.
Sajnos manapság így van ez, hogy a mocskok papírokat követelnek.
Meg szaktudást! Én is megpróbáltam főorvosként érvényesülni a SOTE hármas számú gyermekklinikáján, de rögtön azzal jöttek, hogy kell a papír, mert a beteg gyerekek szülei kényesek, háklisak. Kutya egy világ ez, na!
Nem, több nagyon jó szakemberrel dolgoztam együtt, akik bootcampek vagy OKJvan kezdték a karrierjüket.
Viszont most rettenetes a piac. Tapasztalt fejlesztőknek is.
Nagyon kevés cég van, ami jelenleg jól teljesít és növekszik. A legtöbb helyen létszámot csökkentenek vagy hiring freeze van.
Nem kell diplomával a kézben.
Elég ha a zsebükben van. :)
Várom azok jelentkezését, akik az elmúlt 20 évben lelkesen hirdették, hogy nem kell a papír, ezzel is bepalizva rengeteg embert. Akik most szívnak.
Nem kell a képzetlen ember sehova. Nahát, ki látott még ilyet?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!