Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha szeretném magam átképezni...

Ha szeretném magam átképezni fejlesztővé melyik lenne a jobb megoldás codecool vagy Üzemmérnök informatikus alap szak?

Figyelt kérdés

Üdv jelenleg kétkezi munkát végzek de nem szeretném ezt életem végéig csinálni. 1.5 hónapja elkezdtem programozással foglalkozni és eddig nagyjából az oop alapokig jutottam önerőből el c#ban de egyre inkább úgy érzem ha komolyan gondolom ezt dolgot hatékonyabb lenne egy strúktrált képzést végig csinálni ahol biztos nem marad ki semmi fontos és tudok kérdezni ott valakitől ha valami nagyon nem tiszta/érthetetlen.

De még ezekre spórolni kell és nem döntöttem el melyik lenne jobb a 2 opcióból:

Opció 1: Üzemmérnök informatikus képzés (Oe nik,bme vik,vagy pe mik en végezném)

Opció 2: codecool féle full stack fejlesztő képzés nappalin

Szerintetek melyik lenne a jobb?

2023. nov. 11. 13:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
9%
A 2.5 értékeléses megmondó emberektól ne fogadj el tanácsot. Én az ő írásukat alapból már el se olvasom.
2023. dec. 14. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!