IT munkakörben milyen trükkök vannak amellyel kitölthető a munkaidő, vagy csökkenthető a terhelés? Ilyenekre gondolok h pl "okozok" egy egyébként nem létező problémát amelyet hosszú időn keresztül javítok? stb
Figyelt kérdés
2023. szept. 12. 12:17
11/14 anonim válasza:
Ennyi erővel, akkor dolgozhatnál is már. Tapasztalatom szerint sokkal stresszesebb nem létező problémákat kitalálni és kínlódni, mintha csinálnál valamit.
12/14 anonim válasza:
Amúgy a legegyszerűbb egy nagy, klasszikusan nyugdíjas multiban elmenni dolgozni.
Van egy ismerősöm, akinek olyan szinten nincs munkája, hogy már rosszul érzi magát, hogy szakmailag nem fejlődik és így saját hobbi projecteken dolgozik munka közben.
Vannak rettenetesen megúszós állások, ahol nem kell tettetni, hogy semmit sem csinálsz.
13/14 anonim válasza:
Én az alap probléma fekvetést se értem...
14/14 anonim válasza:
Az én taktikám az, hogy kényelmesen, nyugalmas tempóban dolgozom és soha nem túlórázok, akkor sem ha épp pl sprint vége közeleg és még nincs kész aminek kész kell lenni. Majd legközelebb úgy tervezünk hogy ne vállaljunk túl sokat. Vagy majd egyszer végre rájön a manager réteg, hogy nem lesz hamarabb kész a szoftver attól, hogy kitalálnak egy határidőt, vagy ha mégis kész lesz hamarabb akkor az a minőség rovására fog menni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!