Volt már olyan, hogy nem tudott jó választ adni?
Most ez egy komoly kérdés? Nem logikus, hogyha mindenre jó választ adna akkor nem kellenének programozók? Nem bántásból kérdezem, csak egyszerűen ténylegnem tudom megérteni, hogy ez troll kérdés-e vagy komolyan gondolod.
Ha komolyan gondolod akkor a válasz igen, bármikor lehet tőle olyat kérdezni amire nem fog jó választ adni...
Én nem használom kérdéses feladatokra, legfeljebb a legalapabb, "szinte elronthatatlan" alap dolgokat generáltatom le vele, mert gyorsabb, mint bepötyögni.
Egyébként pedig, a legújabb kutatás szerint 52%-ban rossz válaszokat ad, 77%-ban pedig verbose kódot ad (ergo meg lehetne oldani kevesebből is).
Itt egy cikk róla:
Ez pedig a tanulmány:
De itt a konkrét PDF is:
#1 Nem logikus. Tudod te, hogy mi az a logika? Szerintem nem.
#2 Ezek a cikkek elég egyoldalúak. Az SO-nak konkrétan létérdeke, hogy a chatgpt-t lehúzza a sárga földig. Az arxiv cikke is, eh. kínai professzor. Ennél messzebbről már nem is lehetne hivatkozást találni, csak a marslakók közül.
Itt az SPI driver:
#include "stm32f4xx_hal.h"
SPI_HandleTypeDef hspi1;
void SystemClock_Config(void);
void Error_Handler(void) {
while (1) {
}
}
static void MX_GPIO_Init(void) {
/* GPIO initialization code here */
}
static void MX_SPI1_Init(void) {
hspi1.Instance = SPI1;
hspi1.Init.Mode = SPI_MODE_MASTER;
hspi1.Init.Direction = SPI_DIRECTION_2LINES;
hspi1.Init.DataSize = SPI_DATASIZE_8BIT;
hspi1.Init.CLKPolarity = SPI_POLARITY_LOW;
hspi1.Init.CLKPhase = SPI_PHASE_1EDGE;
hspi1.Init.NSS = SPI_NSS_SOFT;
hspi1.Init.BaudRatePrescaler = SPI_BAUDRATEPRESCALER_32; // Adjust as needed
hspi1.Init.FirstBit = SPI_FIRSTBIT_MSB;
hspi1.Init.TIMode = SPI_TIMODE_DISABLE;
hspi1.Init.CRCCalculation = SPI_CRCCALCULATION_DISABLE;
hspi1.Init.CRCPolynomial = 10;
if (HAL_SPI_Init(&hspi1) != HAL_OK) {
Error_Handler();
}
}
int main(void) {
HAL_Init();
SystemClock_Config();
MX_GPIO_Init();
MX_SPI1_Init();
while (1) {
uint8_t txData = 0xAA;
uint8_t rxData;
HAL_GPIO_WritePin(GPIOx_CS_Port, GPIO_PIN_CS, GPIO_PIN_RESET); // Set Chip Select low
HAL_SPI_TransmitReceive(&hspi1, &txData, &rxData, 1, HAL_MAX_DELAY); // Transmit and receive 1 byte
HAL_GPIO_WritePin(GPIOx_CS_Port, GPIO_PIN_CS, GPIO_PIN_SET); // Set Chip Select high
// Process received data or perform other tasks
}
}
#7 Azta, hihetetlen!
Én nem használom és sosem próbáltam de írass vele egy Ymas-t python nyelven légyszi, én 25 sorból meg tudom oldani, nézzük a ChatGPT mennyiből
#3/Kérdező:
Ja, hogy csak hülye vagy. Értjük.
Azért, mert a szabályzatban benne van, hogy "A meghívó fél a továbbiakban felelősséggel tartozik a meghívottjaiért!".
Nem hiszem, hogy bárki felelősséget akarna vállalni érted úgy, hogy nem ismer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!