Ki milyen széket hasznal programozáshoz?
Egy kényelmes, kipárnázott fotel.
A munkahelyemen meg egy amolyan "főnök-szék". (Bár főállásban nem programozó vagyok, hanem rendszergazda.)
Az előző munkahelyemen kaptam olyan széket, amitől 2 hét alatt fájt a derekam. Egy ideig bírtam, aztán megmondtam, hogy akkor vagy kapok normális széket, vagy lelépek, mert nekem nem ér meg az a f..s meló annyit, hogy az egészségem tönkremenjen.
Irodában:
Ötletem sincs, de valami nagyon drága irodai szék.
Albréletben barátnőmmel:
Valami random kültéri nagyon olcsó sima szék, amit a tulajdonos hagyott itt.
Édesanyukámnál, amikor meglátogatom és ott home officeozok:
Valami random gaming szék, amit még IKEAból 100k körül vettem.
Kérdés az hogy te milyen hányadék helyen dolgozol hogy 10-12 órát programozz?
Életemben nem dolgoztam olyan cégnél ahol a tényleges programozással töltött idő meghaladná a napi 4 órát, a többi mind f@szkodásra megy el, meeting, tervezés stb... amik alatt én rendszerint az ágyamban fekszem. Pedig 12 éve vagyok a szakmában és megfordultam 7 cégnél ezidő alatt.
Semmi extra, olcsó f-s noname székem volt sokáig, persze eltört, az ülőkét meg a háttámlát leszedtem róla, hegesztettem hulladék acélprofilból egy saját székvázat, arra rászereltem a támlát meg az ülőkét, azóta azt használom.
Semmi bajom, nem fáj se a hátam, se semmim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!