Mennyi idő alatt lehet eladható szinten megtanulni a C#-t?
A C és C++ alapjai megvannak, régen tanultam programozni.
Manapság szemezgettem a pythonnal, nem tűnik nehéznek, de a C és C++ sokkal élvezetesebb volt számomra, szóval inkább C#.
Persze, sokkal lassabban fogok haladni az biztos.
Forrásként oldalakat, könyveket, és videókat használok, többnyire angol nyelven.
Mennyi idő, mire eladható szinten lesz az ember?
"Esetleg ilyen állásgaranciás képzésre jelentkezni mennyi értelme lenne?"
Neked sok mert egyébként úgysem találnál állást, legalább ott kapsz minimálbért a munkádért de ha lejár a szeződésed ugyanúgy munkanélküli leszel. Idénymunkának jó mint a málnaszedés, de másra úgysem vagy jó középiskolában tanult programozással úgyhogy számodra kihagyhatatlan ajánlat
Van pár ismerősöm aki egyetem nélkül helyezkedett el a szakmában, szóval nem tántorít el amit mondasz 😊
Pláne, hogy nem ismersz, sem a képességeimet, sem a motivációmat és a szorgalmamat - mint ahogy az összes munkaadót sem.
Pont a hozzád hasonlók miatt éri meg megcsinálni 😁🌹
Egyébként mi lenne az ellenvetésed, ha azt mondanám egyetemre megyek?
Emelt matek és infó megvan, mint ahogy a nyelvvizsga is 😊 ha így nem vennék fel, akkor tennék róla, hogy felvegyenek.
Oda is kevés lenne a középiskolai tudásom?
Általában az emberek azért tanulnak, hogy a tudásuk bővüljön nem?
nem tudom nekem címezted-e a hozzászólásodat vagy a másik illetőnek de megnyugtatlak hogy engem legkevésbé sem érdekel hogy mit csinálsz, elhelyezkedsz-e, lediplomázol-e stb...
építő jelleggel leírtam a konstruktív véleményemet és a tapasztalatomat a munkaerőpiac jelenlegi helyzetéről, hogy ezzel te mit kezdesz az a te egyéni problémád
A sz-rt is el lehet adni.
Átlag embernek szerintem 1.5 év ha jótékony akarok lenni mire elgondolkozhat azon, hogy elkezd munkát keresni.
Viszont itt sem mindegy, hogy heti 40 órát öl bele vagy csak 5 órát, hiszen az utóbbinál szerintem a nagyon sok év fele konvergál.
"Van pár ismerősöm aki egyetem nélkül helyezkedett el a szakmában"
A fűrészpor szagú legények? Ők nem a szakmában helyezkedtek el.
Utolsó vagyok.
Persze amikor az ember el kezd dolgozni benne, rájön, hogy mennyit kell még fejlődnie és mennyivel másabb a tempó is. Ráadásul bejönnek az üzleti igények amelyeket olykor-olykor nehezebb megérteni, mint megvalósítani funkcióként.
Szóval hajrá. Ha érdekel és szereted nem lesz semmi problémád!
Köszönöm szépen!
Igazából imádok tanulni, és ez tetszik ebben az ágazatban nagyon, hogy mindig van hova fejlődni.
Papír nélkül mosogatóból pár év alatt eljutottam sous chef-ig covid előtt, utána több helyen elég jó pozícióban dolgoztam, már irodákban, de mindegyik terület egy idő után hihetetlenül unalmassá vált, miután mindenből rutin lett.
>>Igazából imádok tanulni,
Legalább magadnak ne hazudozz már.
Ha imádnál tanulni, lenne diplomád.
Ehelyett, te a legrosszabb fajta vagy, mert te csak úgy szeretsz tenni, mintha tanulnál. Kimazsolázod az érdekes részeket és amikor már kissé teherré válik a dolog, hagyod is az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!