Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Programozás, szoftverfejleszté...

Programozás, szoftverfejlesztés, mennyire használtok google-t?

Figyelt kérdés

pl kellett írjak egy programot ami fájlok mozgatását teszi lehetővé hálózaton.

SSL protokol, stb.

Itt kb 3 napot csak a google kereséssel foglalkoztam,hogy összeszedjem a megfelelő infókat, és utána implementáltam(kb 12 óra) ti is sokat használjátok a googlet?

Frissen végzett PTI-s vagyok.

2023. febr. 25. 14:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm
2023. febr. 25. 16:21
 12/17 anonim ***** válasza:
38%

#1 - #2:

Akkor most mi van, ha "kémkedik" a kereső?

Ha használsz reklámszűrőt, meg követésblokkolót (pl: uBlock Origin), akkor olyan mindegy, hogy milyen keresőmotort használsz.

Amíg nem alvilági vagy illegális dolgokat keresel a neten, addig majdnem mindegy, hogy most Google vagy DuckDuckGo vagy egyéb.

2023. febr. 25. 17:24
 13/17 anonim ***** válasza:
54%
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy az idő számottevő részét a program megtervezése, és a szükséges információk begyűjtése teszi ki. Ez ma jellemzően internetes keresést jelent (mint látható, elég komoly "hitvitákkal"), régebben inkább szakkönyvek és jegyzetek bújását. Ha valamit nem tud fejből az ember, akkor annak utána kell járni, a programozói szakmának pedig soha nem az volt a lényege, hogy mindent fejben tarts.
2023. febr. 25. 18:35
 14/17 anonim ***** válasza:
53%

mondjuk nem tudom miért kellene szupertitkos keresömotorokat használnom és milyen nemzetbiztonsági kockázatot jelentek azzal ha ráguglizok hogy pythonban hogyan kell összefűzni 2 stringet de biztos így van ahogy sokan írják :)

mindenesetre én világ életemben googleztam egyetemi beadandókhoz és a munkahelyemen is

2023. febr. 25. 19:17
 15/17 anonim ***** válasza:
52%

14-es: Igen, én is. Baromság egyébként ez a gondolkodás mód, amit itt egyesek követnek. Bőven jó a Google is.

Ja és ne felejtsétek el megnyomni a piros X-et! Nulla százalékos válaszra várok! Aki meg mindenféle noname fos keresőmotorokat javasol, annak meg mehet a zöld pipa.

Ja és megnéztem ezt a Gibiru-t. Olyan a design-ja, meg a tudása, mint kb 2002-ben kb az Altavizslának. No de jó az nektek, mert legalább szupertitkos információkat tudtok rajta keresni, és nem csap le rátok a TEK másnap :D Mi meg persze hülyék vagyunk igen... Tudjuk.

2023. febr. 25. 20:40
 16/17 anonim ***** válasza:
39%
A hálózati dolgokat nem is kell érteni, mert erre vannak a protokollok és libek. Nem is értem, hogy a feladat miért várja el a fájlátvitel hibakezelését, miközben a TCP mindezt garantálja.
2023. febr. 26. 12:47
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
16, ezen töröm a fejemet én is, de látom, akadt azért olyan szántó-vető, aki a sült agyával ezt az alapigazságot is lepontozta.
2023. febr. 26. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!