Python kód írás hogyan?
Sziasztok nekem egy Python kódra lenne szükségem már lassan 2 napja szenvedek hogy tudjak írni egy scraper kódot de sehogy se tudom megcsinálni.
erről az oldalról lenne szó : [link]
Amit szeretnék : a szállodák nevét scrapelni és a hozzá tartozó emailt ami a "Porträt" fülön érhető el
Kérlek segítsetek válaszokat köszönöm
Lol, mikor scrapert írni tanul az ember, akkor mégis szerinted mi a f*szomat kellene neki kinyernie weboldalakról?? Ez egy annyira kézenfekvő ötlet, hogy hát itt vannak a szállodák, pl szedjük ki az email címeiket, mert az akár egy irl probléma is lehet, hogy szállodák elérhetőségeit keresed ki.
Nem tudom elképzelni, hogy hogyan láthat ebbe valaki rosszat... Meg ha spamelni szeretné, akkor szerinted a nagy szállodák email rendszerét ez annyira zavarná? Meg amúgy is, mi van akkor, ha azt szeretné csinálni? Nem átlag embereknek árt, nem is kisebb vállalkozásoknak, szóval engem személy szerint k*rvára nem érdekel mit csinál velük, nem fognak ez miatt becsődölni, sőt, semmi problémájuk nem lesz, tehát nagy kárt sem tehet.
Nem tudom miért van ennyi nyomorult informatikus itt, esküszöm minden külföldi fórumon csak normálisok vannak, vagy max nagyon triviális kérdésekért leszidnak, de nem kezdnek el vergődni így. Teljes szívemből kívánom nektek, hogy találkozzatok ilyen undorító emberekkel és nehezítse meg az életeteket egy munkahelyen, mert megérdemelnétek egy hatalmas pofont ezért.
A kérdező pályáztatáshoz akar céget alapítani.
Hadd ne mi dolgozzunk meg neki a jövőbeni fizetéséért, ezért.
Amúgy meg ja, ezzel nem árt épp senkinek, de ha ez megvan, onnan 1 sor átírással már egy hülye is tud olyat csinálni, ami viszont kellemetlen. Akár a kérdezőn kívül is idetévedhet valaki aki rosszban sántikál, aztán ennyi volt.
Amúgy meg akkor miért nem válaszoltál neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!