MS, Amazon, Google. Mi lesz itt?
Ha ez megnyugtat, könyvelő, statisztikus, képesített admninisztrátor az alapszakmám, számvitel, gazdálkodási ágazaton. Ezen túl van egy reál és egy humán diplomám.
"Van 3 ismerősöm, akik vállalkozóként könyvelők (alkalmazott nélkül, vagy 1-2 emberrel) és hát szerintem mindhárom a magyar felső 2-3%-hoz tartozik jövedelem alapján."
Látod barátom, ez az, ami irgalmatlan nagy kamu!
"A pályakezdő teljes munkaidőben dolgozó és a vállalkozó könyvelők országos átlag bruttó keresete 362 500 forint, a több, mint 8 éve könyvelő kollégák esetében pedig majdnem 600 000 forint. A pályakezdő könyvelők Budapesten bruttó 410 417 forint-, vidéken 332 237 forint körül keresnek.
Jul 17, 2022"
Az a baj, hogy ha nincs releváns tapasztalatod ezzel a területtel kapcsolatban vagy legalább szakdolgozatod, akkor felesleges errő vitázni, mert úgy sem értenéd
Ez ugyan az, mint az oltások, én hiába vitáznék róla, mert konkrétan végig puskáztam a bioszt annó:D
De ha ennyire aggódsz, akkor nézd meg kérdéseket és láthatod, hogy nem a pályán lévő programozók fogják feltenni ezeket. Ha ők nem is értenek ehhez a területhez, attól még van annyi rálátásuk, hogy érezzék mennyire felesleges ilyesmin aggódni.
Ahova az AI befog törni, azok az IDE-k lesznek és gyorsítani fogják majd a munkánkat, de ennyi.
Meg szerintem te a programozással se lehetsz nagyon tisztában. Egyrészt mi szoftverfejlesztők vagyunk, másrészt nagyon nem abból áll a munkánk, hogy egész nap a billentyűket verjük és több ezer sor kódot írunk:D ajánlom, hogy nézd neg mivel is foglalkozunk, mert akkor rájönnél, hogy miért nen aggódunk.
"Ahova az AI befog törni, azok az IDE-k lesznek és gyorsítani fogják majd a munkánkat, de ennyi."
Aha. Hát persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!