Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Javascriptben hogyan tudok...

Javascriptben hogyan tudok adatot kiolvasni egy API-ból?

Figyelt kérdés
Adott egy API ( [link] ), amiből szeretnék adatot kinyerni, de a Javascript programozásban még csak kezdő vagyok. Előre is köszönöm a segítséget.

2022. dec. 23. 12:03
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Bővítem még az ismereteiemet és majd egy kicsit később visszatérek a témára.
2022. dec. 23. 19:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Böngészőből: [link]

Ha nincs megadva dátum, akkor a default a mai dátum lesz, ami így van megadva: "date": "2022.12.23, péntek"

De nem tudom, hogy hogyan kellene paraméterezni a query-t, hogy működjön tetszőleges dátumra.

2022. dec. 23. 21:41
 13/15 anonim ***** válasza:

#12: Például: [link]

Itt: [link] le van írva.

2022. dec. 23. 22:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Ti nem is javascriptből próbáltátok. Én javascriptből próbáltam böngészőből (klines oldali js) , meg node js-ből (szerver oldali javascriptből).

Csak gyors összedobtam, de elegánsabb lett volna param-ba szerializálni ( encodeURIComponent ). Ha a CORS korlátozás nem lenne var XMLHttpRequest = require('xhr2'); sor nem kell, és megvan a klines oldali kód. Viszont ez nem fog menni böngészőből (a szerveren kéne állítani vagy a böngészőbe belenyúlni, átkonfigolni, de azt inkább hagyjuk mert nem véletlen van beleépítve a böngészőbe.)

Szerver oldali js meg nem foglalkozik a CORS-al.

2022. dec. 23. 22:39
 15/15 anonim ***** válasza:

@13 "le van írva."

Jaja, de nem ment. És azért nem ment, mert csak a hónapot és a napot írtam át, az évet nem. :D

@14 "Ti nem is javascriptből próbáltátok."

Nem hát! Szerencsére egy sort sem kell már JS-ben írnom, és remélem nem is fogok soha (esetleg d3.js).

2022. dec. 24. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!