Javascriptben hogyan tudok adatot kiolvasni egy API-ból?
5. Hogy te mekkora egy tőzeg vagy...
Gondolom, személyesen is ilyen bátran leosztasz mindig, mindenkit, kiváltképp a nálad keményebbeket, ugye?
Vagy csak itt igyekszel mások - általad vélt - lenyomásával kitámasztani a megroggyant önértékelésedet?
Jó, hát most, hogy törölték hsz - t, amire reagáltam, olyan, mintha magamat szidnám. :D
Mindenesetre, legközelebb időbélyeg alapján hivatkozom a kommentet, amire válaszolok. :)
Látom senki ki nem próbálta a példakódot rajtam kívül (meg esetleg a kérdezőn kívül). Egyébként html-el együtt így nézne ki , aktuális dátumra cserélve : [link]
Egyébként nem fog működni CORS error miatt.
Mivel a szerver nem jelzi a klinesnek hogy engedélyezett legyen, a böngésző meg fogja tagani a végrehajtást.
Node js-en azaz szerveroldali javascipten pedig ezek telepítése után :
sudo apt install npm
npm install xhr2
Viszont ezt fel is kell dolgozni, stb. hogy gyakorlati szempontból értelme is legyen. Szerintem ez sok egy kezdőnek mindjárt ezzel kezdeni. Kivéve ha más prog. nyelvben van már (hasonló) tapasztalata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!