Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Javascriptben hogyan tudok...

Javascriptben hogyan tudok adatot kiolvasni egy API-ból?

Figyelt kérdés
Adott egy API ( [link] ), amiből szeretnék adatot kinyerni, de a Javascript programozásban még csak kezdő vagyok. Előre is köszönöm a segítséget.

2022. dec. 23. 12:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
2022. dec. 23. 12:24
 2/15 anonim ***** válasza:

#1: Azt tegyük azért hozzá, hogy a belinkelt példa jQuery-függvénykönyvtáat használ. Ha pusztán Javacriptet akar használni az ember lánya/fia/akármilye, akkor ott van példának okáért:

* [link]

* [link]

2022. dec. 23. 12:41
 3/15 anonim ***** válasza:
34%
De b#zdmeg, ott vannak az általad belinkelt oldal alján a példakódok.
2022. dec. 23. 14:02
 4/15 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy a bitbucket az nem link az API-ra, hanem az az API kódja.
2022. dec. 23. 14:05
 5/15 anonim ***** válasza:

5. Hogy te mekkora egy tőzeg vagy...

Gondolom, személyesen is ilyen bátran leosztasz mindig, mindenkit, kiváltképp a nálad keményebbeket, ugye?

Vagy csak itt igyekszel mások - általad vélt - lenyomásával kitámasztani a megroggyant önértékelésedet?

2022. dec. 23. 15:53
 6/15 anonim ***** válasza:

Jó, hát most, hogy törölték hsz - t, amire reagáltam, olyan, mintha magamat szidnám. :D

Mindenesetre, legközelebb időbélyeg alapján hivatkozom a kommentet, amire válaszolok. :)

2022. dec. 23. 16:10
 7/15 anonim ***** válasza:

Látom senki ki nem próbálta a példakódot rajtam kívül (meg esetleg a kérdezőn kívül). Egyébként html-el együtt így nézne ki , aktuális dátumra cserélve : [link]

Egyébként nem fog működni CORS error miatt.

[link]

Mivel a szerver nem jelzi a klinesnek hogy engedélyezett legyen, a böngésző meg fogja tagani a végrehajtást.

Node js-en azaz szerveroldali javascipten pedig ezek telepítése után :

sudo apt install npm

npm install xhr2

[link]

Viszont ezt fel is kell dolgozni, stb. hogy gyakorlati szempontból értelme is legyen. Szerintem ez sok egy kezdőnek mindjárt ezzel kezdeni. Kivéve ha más prog. nyelvben van már (hasonló) tapasztalata.

2022. dec. 23. 16:10
 8/15 anonim ***** válasza:
2012-ben lett utoljára frissítve a példakód, az lenne a csoda, ha működne.
2022. dec. 23. 16:25
 9/15 anonim ***** válasza:
Működik. Én is meg voltam lepődve. A példa kódok elhasalnak, mert a dátumot máshogy kell megadni. De amúgy működik.
2022. dec. 23. 16:40
 10/15 anonim ***** válasza:
Neked hogy működik, böngészőből vagy szerver oldali js-ből?
2022. dec. 23. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!