Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Megéri-e nekem egy pythonos...

Megéri-e nekem egy pythonos képzés?

Figyelt kérdés
Röviden villamosmérnökként végeztem, 2,5 évig üzemeltetőként dolgoztam, nagy multiban, emellett pythonban lescripteltem, elég sok mindent, illetve rengeteg projekt feladatot oldottam meg. Heti 20 órát bele tudtam rakni 2éven át a programozásba(főleg java és python). Most kb 5 hónapja dolgozok python fejleszőként, de a cég nem támogat semmilyen képzést, pedig azt érzem, hogy én vagyok kb a leglassúbb. Mondjuk olyanokkal dolgozok együtt akiknek 4+ év python fejlesztői tapasztalata van. Szerintetek megéri egy 500 ezres pythonos képzés?(210 órás) A kódbázisunkat már átlátom kb 10 ezer sor szóval nem akkora nagy dolog csak nah.... a feature fejlesztésben, illetve a "bug hunting"-ban kicsit lassabb vagyok.

2022. dec. 20. 13:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha seniorok vesznek körül, miért nem kérdezel inkább tőlük? Részben azért is vannak. Ha a kódod alapján látják, hogy miben kell fejlődnöd, utána tudsz nézni kifejezetten annak. Vagy ha az adott szakterületen (fogalmam sincs mit fejlesztetek) van valami fontos lib, utána tudsz nézni.

Youtube csatornák közül többet említettek már, én is bedobnék párat:

mCoding: innen-onnan, főleg pythonos dolgokról készít videókat, de nem egy lépésről lépésre haladó tutorial. Viszont ő az, aki egy szimpla for ciklusról is tud újat mutatni.

sentdex: neki inkább tutorialjai vannak, de fontos libekhez és témakörökhöz.

Ha az Udemyt emlegették: az MIT Opencourseware szintén jó, az MIT előadásait feltették ingyenesen elérhető módon (nincs fent minden, de ami igen, az színvonalas, a világ egyik legjobb egyeteme technikai témákban).

2023. jan. 4. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!