Mennyire szükséges egyetemi végzettség programozói munkához?
Jelenleg technikusi végzettséggel rendelkezem.
El tudok helyezkedni pár éves informatikai munkatapasztalattal, nyelvtudással, referencia munkákkal?
Valóság: Normális, jobb hely szóba sem áll veled a nélkül.
Gyakoris álomvilág: Be tom kapcsolni a Casio számológépem, oszt' senyior pogromozó wok" havi 3M-é.
Általában előnyös lehet egy programozó számára egyetemi végzettség, de nem feltétlenül szükséges. Sok sikeres programozó nem rendelkezik egyetemi végzettséggel, és sok olyan programozó van, akik sikeresen tanulták meg a szakmát más módon, például online tanfolyamokon keresztül vagy személyes tanulással.
Egyetemi végzettség lehet, hogy előnyös lehet a pályázatoknál, és lehet, hogy segít a munkáltatóknak a jelöltek között böngészni, de végül is a gyakorlati tudás és tapasztalat a legfontosabb dolog a programozói munkákban. Ha valaki elkötelezett a programozás iránt, és hajlandó időt és energiát szentelni a tanulásra, akkor bármilyen módon elérheti a szükséges tudást és tapasztalatot ahhoz, hogy sikeres programozó legyen.
Utolsónak nagyon köszönöm.
5 évig tanultam programozni, a jelenlegi munkám mellett van időm rá, hogy jobban fejlesszem magam. (Rengeteg oktató anyag, annál több gyakorlás majd saját projekteket csinálok)
A munkámat nem tudom ott hagyni, távoktatásos egyetemet pedig nem találtam, de szeretnék fejjebb lépni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!