Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért nem tudok windows 10-en...

Miért nem tudok windows 10-en az 1.fiókomon fájlba írni (txt, sqlite), de másik fiókon viszont működik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mi okozhatja azt, hogy csak egy másik fiókon tudok fájlba írni c++ és c# kódokkal? Az 1.fiókomon c++ hibát nem ír, csak nem hoz létre új fájlt, sőt, meglévő fájlba se akar írni. C# meg UnauthorizedAccessException-t dob.

Valami tipp?

Már pár hete újratelepítettem a windows-t, mert net problémáim voltak (driver frissítés oldotta meg friss windows telepítés után).

Fontos lenne, hogy tudjam használni az 1.fiókomon is a fájlba írós kódokat, mert egyetemen zh íráshoz/zh-ra készüléshez elengedhetetlen.

2022. dec. 13. 13:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

1. mindkét fiók rendszergazda

2. az első fiók dokumentumok mappájában nem tudok fájlba írni (az első fiókkal vagyok bejelentkezve), de pl a C meghajtón létrehozott mappában viszont sikerül a fájlba írás.

3. a másik fiókom dokumentumok mappájában tudok fájlba írni (a 2.fiókkal vagyok bejelentkezve).

Az még mindig a kérdés, hogy ha az egyiken tudok fájlba írni a dokumentumok mappán belül, akkor a másikon miért nem?

(Még egyszer hangsúlyozom: nem keresztezem a mappákat, mindkét fiókon annak a saját dokumentumok mappáját használom. (Ha használnám is a másikból a fájlokat, akkor vagy átmásolom, vagy csak parancsikont hozok létre az asztalon, és kimásolom a szükséges dolgokat (kódoknál meg notepad++-ban megnyitom a .cpp vagy .h fájlt, és onnan kimásolom a szöveget, majd beillesztem a projektbe ami az adott fiók saját dokumentumok mappájában van)))

2022. dec. 15. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!