Hogyan kell Eclipsben új projektet indítani?
Most ismerkedem a java-val, de elég érdekesen haladok.
Már a telepítés se volt kutya, de most olyan problémám van, hogy kattintok az új projektre, beírok egy nevet, leokézom és minden ablak megjelenik, csak a kódsor nem.
Egyszerűen nem tudok gépelni.
Másrészt a tanártól kaptam egy kódot, azt kellene kijavítani, de nem is tudom milyen fajta projekt kellene?
Tudna ezzel kapcsolatban valaki segíteni ??
Köszönöm a segítséget.
Mivel üresen hozza létre a projektet.
Hasonló módszerrel hozz létre egy osztályt, és pipáld be hogy Main.
OFF-topik, de ezért rühellem mindig, amikor mindenféle flancos IDE-t próbálnak lenyomni azok torkán, akik még életükben egy Hello Worldöt sem írtak. És nehogy félreértsd, ezzel nem téged akarlak kritizálni! Jópár embert korrepetáltam már programozásból, és a tapasztalat az, hogy azokkal van a legkevesebb probléma, akik valami letisztult, puritán fejlesztőeszközzel (még csak nem is IDE-vel) kezdik a tanulást. Sublime Text, Atom, vagy a most divatos VS Code. Tök tiszta, hogy mi a forrásfájl, legtöbb esetben már parancssorozni sem kell, mert a megfelelően beállított kódszerkesztő magától kiadja a fordítási és futtatási parancsokat. Ehelyett mi van? Odatolnak elé egy olyan fejlesztői környezetet, ami egyébként professzionális területeken lehet, hogy tényleg hatékony, hasznos, és vérprofi, de egyszerűen csak bénázni fog benne, és az sem lesz neki tiszta, hogy most akkor mi a projektfájl, mi a forrásfájl, meg egyáltalán: ott mi micsoda.
Dühöngés OFF, #1 az érdemi választ már úgyis megadta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!