Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Kezdo C#-s vagyok, szeretnek...

Kezdo C#-s vagyok, szeretnek tisztazni par dolgot?

Figyelt kérdés

Azon tunodok, hogy a C#-ben nem kell felszabaditani semmilyen tombot. Ha van egy byte[]-om pl. nem kell foglalkozzak a felszabaditasaval. Meg akkor se ha kozben egy Exception-t dob a programom. Ezert nincsenek is destruktorok a C#-ben jol ertem?

Igen am, de a minap talalkoztam a "using" kulcsszoval, nem ertettem mire jo ez igy utana jartam, es azt csinalja hogy meghivja a Dispose-t. Es ez az a pont ami miatt ugy erzem hogy el lett baltazva a C#, mert nehany esetben igen is meg kell hivni a felszabaditast, akkor megis csak kene legyen destruktor benne? Ez egy tervezesi hiba lenne?

2022. okt. 6. 10:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Már nekem van szekunderszégyen érzetem helyetted.

Iszonyú kínos.

Mintha egy Office epizódot néznék.

2022. okt. 6. 12:47
 12/17 anonim ***** válasza:
40%

"szeretnek tisztazni par dolgot?"

Nem, nem szeretnél. Te kötekedni szeretnél.

2022. okt. 6. 13:30
 13/17 anonim ***** válasza:
80%

"Valasztani kene, nem osszekeverni a kettot hogy egyszer igy egyszer ugy."

Ekkora arcod már azért mégse legyen.

Öreg matuzsálemek alkották a c#-ot, nyilván jó okuk volt rá, hogy úgy szerkesszék meg a nyelvet, ahogy az van.

Majd ha egyszer lemászol a biliről, csippentesz még némi infót akkor lehet, hogy meg fogod érteni miért van az úgy, ahogy.

2022. okt. 6. 13:32
 14/17 anonim ***** válasza:
79%

"Valasztani kene, nem osszekeverni a kettot hogy egyszer igy egyszer ugy."

Senki sem gátol meg, hogy megalkoss egy saját programozási nyelvet, és egy fordítót hozzá. Hajrá!

2022. okt. 6. 13:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, egészen pontosan miért tanulsz c#-ot? Nem lenne egyszerűbb egy egyszerűbb, a feladathoz jobban kézhez álló nyelvet tanulni? Nem tudok elképzelni olyan projektet, amit 2022-ben C#-ban akarnék elkezdeni…
2022. okt. 6. 14:03
 16/17 anonim ***** válasza:
56%

"Nem tudok elképzelni olyan projektet, amit 2022-ben C#-ban akarnék elkezdeni…"

Nem szégyen tanulni.

2022. okt. 6. 14:21
 17/17 NTBS ***** válasza:
Jól teszed.
2022. okt. 6. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!