Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Az informatikának melyik...

Az informatikának melyik részét tudnám megtanulni, ha ?

Figyelt kérdés

Szóval èn nem igazán vagyok otthon ebben a témában de szeretném fejleszteni magam.

Matekból nem voltam jó, főleg 9+osztályos anyagból szóval nem mertem bevállalni a matek-infós egyetemet, de nem érzem jól magam a mostani szakmámban.

Szeretnèk uj dolgokat tanulni, és ebben a szakmában nagy valószínűséggel eltudnék helyezkedni, plusz pont hogy otthonról is végezhető.

Szerintetek melyik irányba érdemes elindulnom, ha a matek nem az erősségem? Logikám egész jó, és szépen rajzolok. 25 n

2022. okt. 4. 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
UX design.
2022. okt. 4. 14:09
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Sztem valami webes front-end fejlesztés vagy webes design területen van a legnagyobb esélyed elhelyezkedni, ami kreativitást is igényel és nincs benne sok matek viszont végezhető otthonról.
2022. okt. 4. 18:02
 3/7 anonim ***** válasza:
96%

front end fejelsztést kedvelnéd

html, css, javascript -> később react, angular vagy vue

2022. okt. 4. 21:45
 4/7 SIDLER22 ***** válasza:
0%

Programozással is próbálkozhatsz. A közhiedelemmel ellentétben a programozásban nincs matek. Hacsak nem valamilyen grafikai programot tervezel vagy játékot nem fejlesztesz (de azt is nagyon hardver közeli szinten és a grafikájával foglalkozva különösen) akkor sosem fogsz a programozásban matekkal találkozni.

Metódusokból, elágazásokból és parancsokból áll az egész.

2022. okt. 5. 06:11
 5/7 anonim ***** válasza:

4:

"A közhiedelemmel ellentétben a programozásban nincs matek."

Dehogy nincs. Max. nem mint matekot tanulod meg, de attól még alkalmazod. Egy rakás alapműveletet végeztetsz a géppel, adott esetben képleteket adsz meg az adott programozási nyelven, alkalmazod a Boole algebra szabályait, stb., stb. Akkor is, ha nem tanultad, vagy nem tudod micsoda.

2022. okt. 5. 17:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is UX/UI design-t mondanék. Megfelel az elvárásaidnak és nem kell hozzá matekozni sem.
2022. okt. 6. 05:33
 7/7 anonim ***** válasza:

4.

Csak tudnám, hogy honnan a jó égből veszitek ezt a marhaságot, de hihetetlen káros amúgy.

Nagyon sok ember hoz borzalmasan rossz döntéseket és pazarol el hosszú éveket a semmire, mert elhiszi ezt az ostobaságot.

2023. okt. 10. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!