Az informatikának melyik részét tudnám megtanulni, ha ?
Szóval èn nem igazán vagyok otthon ebben a témában de szeretném fejleszteni magam.
Matekból nem voltam jó, főleg 9+osztályos anyagból szóval nem mertem bevállalni a matek-infós egyetemet, de nem érzem jól magam a mostani szakmámban.
Szeretnèk uj dolgokat tanulni, és ebben a szakmában nagy valószínűséggel eltudnék helyezkedni, plusz pont hogy otthonról is végezhető.
Szerintetek melyik irányba érdemes elindulnom, ha a matek nem az erősségem? Logikám egész jó, és szépen rajzolok. 25 n
front end fejelsztést kedvelnéd
html, css, javascript -> később react, angular vagy vue
Programozással is próbálkozhatsz. A közhiedelemmel ellentétben a programozásban nincs matek. Hacsak nem valamilyen grafikai programot tervezel vagy játékot nem fejlesztesz (de azt is nagyon hardver közeli szinten és a grafikájával foglalkozva különösen) akkor sosem fogsz a programozásban matekkal találkozni.
Metódusokból, elágazásokból és parancsokból áll az egész.
4:
"A közhiedelemmel ellentétben a programozásban nincs matek."
Dehogy nincs. Max. nem mint matekot tanulod meg, de attól még alkalmazod. Egy rakás alapműveletet végeztetsz a géppel, adott esetben képleteket adsz meg az adott programozási nyelven, alkalmazod a Boole algebra szabályait, stb., stb. Akkor is, ha nem tanultad, vagy nem tudod micsoda.
4.
Csak tudnám, hogy honnan a jó égből veszitek ezt a marhaságot, de hihetetlen káros amúgy.
Nagyon sok ember hoz borzalmasan rossz döntéseket és pazarol el hosszú éveket a semmire, mert elhiszi ezt az ostobaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!