Kb mennyi idő alatt lehet megtanulni autodidakta módon a c++ programozást?
"ott c#-ot tanítottak"
Akkor miért nem maradsz annál? Szerintem hasznosabb és könnyebben érthető. Persze attól függ, hogy mi a célod vele.
Szerintem nincs ilyen, hogy "megtanulni". Mindent sosem fogsz tudni.
Olyan szintre egy hónap alatt is eljuthatsz, hogy kisebb, de már valamire jó programokat össze tudj rakni.
"Az agyam is viszonylag nehezen akart ráállni, ott c#-ot tanítottak"
Ami azért elég sok dologban hasonlít a C++-ra. Szintaktikában mindenképp azt gyakorlatilag már tudod.
Hogy mennyi idő? Az rengeteg dologtól függ. Egyéni képességtől, motivációtól, attól, hogy milyen szintre akarnál eljutni... De én kb. 1 évet mondok, amennyi idő alatt egy vállalható szintre elé lehet jutni átlagos érdeklődéssel.
A C++-t "megtanulni" nem olyan nagy cucc, hisz az "csak egy nyelv".
Ami mellette van egy meg végtelen tudás. Algoritmusok, mi az az UML, patternek, formázások (PascalCase, camelCase...), OOP szemlélet, MVC, adatbázis kezelés, tervezés, hálózati kommunikáció...........
Célirányosan tanulj inkább. Mi az amit szeretnél elérni?
C++-t ne, csak ha muszáj.
Hidd el. Gimisként nem igen akarsz a C/C++ világgal bajlódni. Főleg ha emelt érettségire készülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!