Python nyelv tanulása magamtól, vagy tanfolyammal?
Sziasztok,
Szeretnék megtanulni egy programozási nyelvet, és a python elég szimpatikusnak tűnik, azonban dunsztom nincs, hogy vágjak bele.
Láttam tanfolyamokat, amik online vannak. Ezekről van valakinek tapasztalata? Megérik a borsos árukat?
Vagy egyszerűbb magamtól neki állni?
Előre is köszi! :)
1# Ne viccelj már! Full magamtól tanultam meg a Python alapokat, nyilván a magamtól nem azt jelenti, hogy megnyitom az IDE-t, és próbálgatom a parancsokat stb.
Ott van egy halom ingyenes magyar vagy angol nyelvű videókurzus Youtube-on vagy máshol is. Simán meg lehet onnan tanulni kezdőknek.
Csak szét kell nézni. Ennyi.
Python alapokra nem érdemes egy Ft-ot sem költeni, hisz minden ott van full ingyen, ahogy már mondtam.
Egy Google keresés egy Youtube keresés, már is ott lesz előtted.
Aztán ha majd megvannak az alapok és még jobban érdekel, akkor el lehet gondolkodni fizetős képzésekben/tanfolyamon is. De ha jó az angolod, akkor szinte mindent megtalálhatsz ingyen is.
#3: Hazudsz.
Tök jó, hogy valaki megtanulja a Python alapokat, csak az égvilágon semmire nem megy vele.
Szia!
Mennyire tudsz önállóan tanulni?
Ha igen, akkor tanulj önállóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!