Van értelme online udemy tanfolyamokkal programozást tanulni? Ha igen, jelenleg mit érdemes tanulni?
Magánvállalkozóként dolgozom teljesen más területen. Utoljára gimiben tanultam programozást, de az nagyon gyerekcipőben járt.
Azon gondolkozok, hogy szeretnék több lábon állni, és megpróbálkoznék egy python bootcamppel, vagy esetleg egy web development bootcamppel.
Ezekkel esetleg kaphatnék munkát a jövőben?
szerintem egyénileg abból nagyon jónak kell lennie és referencia se ártana, de belekezdeni újba mindig jó.
HTML, CSS, Java, Javascript, különféle keretrendszerek...
A Web Development Bootcampnél tanítanak HTML, CSS, Javascript, Node, React, MongoDB, Web3, DApps. Akkor jobban megérné egy ilyen tanfolyamot elvégezni kezdetben, mint egy pythont?
A python tanfolyamnál meg azt írja hogy 100 nap alatt 100 projektet készítünk el.
Melyik adna jobb alapot?
Szerintem nagyon megéri. Kb 5 ezer forintot fizetsz 30-50 óra tartalomért, ami ha nem tetszik egy bizonyos időn belül visszaválthatod a pénzed.
Plusz az ottani nagyobb, "best seller" kurzusok általában nagyon jól összevannak rakva.
Én és pár szaktársam egyetem mellett is folyamatosan használjuk a Udemy-t.
Egy biztos: Tim Buchalka Python kurzusát inkább ne vedd meg.
Látszik, hogy ért ahhoz, amit csinál, de a videói valahogy annyira nem jöttek be. Nagyon elvész a részletekben, nehéz követni sokszor (legalábbis nekem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!